sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Tien päällä

Lapset ovat viikonlopuksi lentäneet pesästä. Vanhempi on Provinssi-rockissa telttailemassa. Sielläkin on tullut paljon vettä, eikä varastosta löytynyt teltta tainnutkaan pitää vettä. Toiveissa on saada poika kotiin omaan sänkyyn yöjunalla. Tytär puolestaan on rippileirillä Valkealassa. Ajoimme sinne tänään eestaas vierailupäiväksi. Oli kiva nähdä, että hänellä on siellä melkein kaikki hyvin. Tyynyt tosin ovat siellä liian kovia, ja niinpä veimmekin hänelle sinne tutun tyynyn omasta sängystä. Leiri loppuu vasta torstaina juuri ennen juhannusta.

Nyt kun lapset ovat poissa, heräsi ajatus pienestä triathlon-leiristä mökillä. Niinpä ystävämme Jarmo liittyi seuraamme perjantai-iltana. Perjantain treeni oli reilu kahden kilsan avovesiuinti. Lauantaina kävimme pitkällä, 119 km pyörälenkillä. Se ulottui etelässä Kiskoon saakka. Pianhan siellä kisataan taas perusmatkalla! Tässä aurinkoinen kuva kisamaisemista:Paluumatkalla pysähdyimme Karjalohjan Saleen jätskille. Loppumatkasta alkoi jo jaloissa painaa,ja päätinkin siinä puuskuttaessa ajella koko ensi talven ahkerasti voimavetoja trainerillä. Pyöräilyn jälkeen juoksin vajaat neljä kisaa, Pete ja Jarmo vähän useamman.

Nälkä on nyt viikonloppuna tullut aaltoina. Ihan yhtäkkiä se alkaa tuntua vatsanpohjassa ja pian onkin ihan pakko saada HETI jotain kunnon ruokaa. Niin kävi myös juoksun jälkeen - ihan heti suihkunkaan jälkeen ei vielä ollut nälkä, mutta aika pian piti alkaa grillaushommiin. Lauantain sapuskat grillattiin uudella grillillä:Eilen illalla ja tänään aamulla kävimme taas uimassa. Tavoitteena oli uida mahdollisimman usein, ja tosi mukavaahan se oli joka kerralla. Vesi on juuri nyt sopivan lämmintä märkäpuvulla uimiseen. Kun se tästä vielä vähän lämpenee, tulee helposti liian kuuma.

Jarmolta sain pari kuvaa Hypyn Vartti-triathlonin maaliintulosta:


4 kommenttia:

 1. Teillon aina noita hienoja yhteisjuttuja. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa oli, ehkä otetaan syksymmällä uusiksi. Kimpassa on kiva treenata!

   Poista
 2. Nyt on kyllä todellakin järviveden lämpötila kohdillaan mnärkäpuku-uintia ajatellen! Kivan kuulonen tosiaan tuo mökkireeni :)

  VastaaPoista
 3. Mökilä on niin mahtava treenata kun laiturilta pääsee uimaan ja pyörälläkin helposti maantielle. Mäkisiä juoksulenkkejäkin on valittavaksi asti. Helppoa ja hauskaa!

  VastaaPoista