sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Kylmä ja kylmää

Aten piti päästä ennen tiistaista kisaa kokeilemaan avovesiuintia ja meilläkin oli Peten kanssa ohjelmassa samaista hommaa tälle päivälle. Iltapäivällä lähdimme porukalla Kuusijärvelle, kun tytär oli ensin saateltu maastoratsastusreissulle ystävänsä kanssa.

Kuusiksella oli hiljaista, vain joitakin sauvakävelijöitä ja lapsiperheitä oli liikkeellä. Vettä vihmoi, ja lämpöä oli alle kymmenen astetta. Aika punainen oli naama jo ennen uintia ja pojastakin näkyy vai puolet, mutta sainpas kuitenkin kuvan otettua:


ja tässä vielä poikanen yksin rannalla:


Vesi olikin aika paljon kylmempää kuin viime tiistaina. Alussa oli vähän tuttua vaikeutta puhaltaa ilmaa kylmään veteen. Atella oli kuulemma sama ongelma. Kädet ja jalat vähän palelivat uinnin alussa, mutta kyllä siellä yhden kierroksen pystyi uimaan. Nyt oli poijuja ihan valittavaksi asti, lisää oli tullut sitten viime viikon. Pysähtelimme välillä ja valitsimme seuraavan kohteen. Hyvin pysyi poika vauhdissa mukana eikä hämmentynyt edes pienestä kontaktista uinnin aikana. Ehkä hänet uskaltaa päästää Rykäsyyn hyvillä mielin, vaikka se uinnin alku aika hässäkkää todennäköisesti onkin.


Märkäpuku on päälläni tosi tosi tiukka, ehkäpä jopa aavistuksen liian pieni. Nyt sain sen paremmin päälle kuin tiistaina, eikä siinä taida olla vielä yhtään kynnenjälkeä. Se oli myös melko hankala riisuttava, varsinkin kun oli kylmä jo valmiiksi. Toivottavasti tiistaina on jo lämpimämpää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti