keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Huonot vanhat kengät

Tyttäreni oli hukannut omat lenkkarinsa, ja halusi lähteä lenkille viime viikonloppuna. En voinut lainata uusimpia juoksukenkiäni, koska olin samaan aikaan menossa itsekin juoksemaan. Kunnon Tuhkimo-tyyliin hän kokeili lähes kaikkia lenkkareitani ennenkuin löytyi sopivat, muutaman vuoden ikäiset Icebugit. Niillä hän lähti lenkille ja juoksikin kahdeksan kilometriä.

Toisessa jalassa oli kuulemma tuntunut juoksun aikana vähän kipua, ihan kuin olisi ollut kivi kengässä, toisessa jalassa ei ollut tuntunut mitään. Lenkin lopussa molemmat kengät olivat ihan veressä. Hiertymät jaloissa eivät onneksi näyttäneet ihan niin pahoilta kuin kengistä olisi voinut päätellä.

Onneksi kokemus ei kokonaan sammuttanut tyttären juoksuintoa. Eilen kävimme ostamassa hänelle uudet juoksukengät, Nike Freet. Icebugien taru on nyt lopussa, sillä niiden pohja on minustakin tuntunut tämän talven muutamalla lenkillä tosi kovalta ja jäykältä. Aika on tainnut tehdä tehtävänsä niiden suhteen, vaikka eivät ne uutenakaan mitkään kamalan joustavat kengät olleet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti