sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Kisa-asu tilattu

Pari ensimmäistä vuotta käytin triathlon-kisoissa samoja vaatteita kuin treenatessakin. Viime kesäksi ostin vähän ohuemman kaksiosaisen kisa-asun, jossa oli lyhyet shortsit ja hihaton yläosa. Vaikka vauhti ei tietenkään asusta ole kiinni, olin tulevaksi kesäksi ja etenkin Joroisten kisaa ajatellen suunnitellut hankkivani yksiosaisen kisa-asun. Olin tosi iloinen, kun asia nousi esille Helsinki Triathlonin hallituksessa joskus viime vuonna. Asia eteni pikkuhiljaa, ja monenlaisia vaihtoehtoja selviteltiin kunnes lopulta asujen toimittajaksi valittiin Bioracer.

Viime viikonloppuna kävin kokeilemassa asuja, ja laitoin tilauksen menemään yksiosaisesta kisapuvusta sekä pyöräilypaidasta ja -housuista. Kisapukuja oli kahdenlaisia; otin sellaisen jossa on edessä vetoketju ja takana pieni tasku. Selkäosa näytti sellaiselta, että aurinkorasvat saa tarvittaessa leviteltyä omin avuin. Materiaali tuntui tosi napakalta, pehmikkeet riittäviltä ja sopiva koko löytyi suht helposti. Pyöräilypaidan kokoa piti vähän pohtia, ja lopulta päädyin ottamaan sittenkin sen ehkä vähän reilun. Sen alle voi sitten vähän viileämmällä kelillä laittaa vaikka pitkähihaisen paidan.

Kisa-asua olisi kiva päästä testaamaan kesän ensimmäisessä Rykäsyssä 28.5. tai sitten viimeistään Sääksi triathlonissa 8.6. Toivottavasti luvatut toimitusajat pitävät!

Heltri cupin 400 m uinti jää tänään minulta väliin flunssan vuoksi. Kurkkukipu on kehittynyt kivuliaaksi yskäksi ja tämäkin päivä menee sohvalla lepäillessä. Ajattelin viihdyttää itseäni katselemalla Kanarian pyöräilyreittejä Google Mapsissa. Tytär pitää tarkkaa lukua siitä, kuinka monta päivää lähtöön on jäljellä; TJ 17. Reilun parin viikon päästä pitäisi siis olla hyvässä pyöräilykunnossa.

8 kommenttia:

 1. Oo, hienon kisa-asun hankit. Tosi tyylikäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ammattisuunnittelija oli onneksi asialla. Ja kiva, että sopii myös pyörän väreihin. Heh.

   Poista
 2. Onpas tyylikäs kisa-asu! Kanarian matka kuulostaa kyllä siistiltä. Tässä iskee aika paha matkakuume kun kuuntelee milloin kenenki reissusuunnitelmia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkakuume on kyllä nousussa, hienoa päästä aurinkoon. Hotellissa pitäisi olla vielä 25 metrin allaskin.

   Poista
 3. Ainakin kuvissa tosi hyvän näköinen kisapuku! Ja merkkikin laadukas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, päällä en ole tota designia vielä kokeillutkaan. Toivottavasti näyttää kivalta sekin. Kokeneemmat triatleetit olivat asialla, kun tarjolla olevia asuja vertailtiin. Hyvään tosiaan päätyivät.

   Poista
 4. Kiitos Ninni, toivottavasti niitä näkyy esim. Joroisilla enemmänkin. Ja Kalmarissa tietty!

  VastaaPoista