keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Kipeä vai ei?

Pientä flunssanpoikasta podin eilen, ja jätin illan traineritreenin väliin varmuuden vuoksi. Kuumetta ei kuitenkaan ollut, mittari näytti tasan 37 astetta. Tänään kurkku ei ollut enää niin kovin kipeä, ja lähdimme töiden jälkeen Peten kanssa Esporttiin juoksemaan ja saleilemaan. Ilahduttavan paljon tapasimme siellä tuttujakin sekä radalla että salissa. En muista, että aikaisempina vuosina olisi ollut yhtä vaikea löytää parkkipaikkaa paitsi Bluesin kotipeli-iltoina. Tänäänkään ei ollut naapurissa lätkämatsia, mutta auto piti ajaa parinsadan metrin päähän Barona Arenan eteen.

Juoksimme lyhyen verran jälkeen neljä kierrosta 1:40:een. Koska minulla menee verryttelyvauhdilla kierrokseen noin kaksi ja puoli minuuttia, lähdin juoksemaan ensimmäistä vetoa ihan liian kovaa kun vähän yliarvioin oikean vauhdin. Katsoin kelloa vasta maaliviivalla: 1.28. Siinä taisi tyhjentyä koko pajatso, sillä seuraavat vedot sujuivat tasaisesti mutta selkeästi hitaammin (1:43, 1:44 ja 1:44). Vetojen keskiarvo on lähes se 1:40, mutta sitä keskiarvoa tässä treenissä ei kai haettu...

Kuntosalilla huomasin, etten ihan täydessä iskussa ollut vielä tänäänkään, kun välillä alkoi vähän huipata ja oli väsynyt olo. Siksi nostelin puntteja maltillisesti vain puolisen tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti