perjantai 21. maaliskuuta 2014

Muutos suunnitelmiin

Vielä joulukuussa suunnittelin osallistuvani Helsinki City Runille 10.5. Tykkään City Runin reitistä ja tapahtumasta ihan valtavasti, mutta se saa  tänä vuonna jäädä, sillä Spring Adventure sattuu samalle päivälle. Viimevuotiseen tapaan kisaamme Arjan kanssa taas kuntosarjassa. Kevään aikana ehdimme toivottavasti vähän taas treenata suunnistusta, melontaa ja ehkä myös jotain köysitemppuja, sillä niitä kaikkia on kisassa varmasti luvassa. Viime vuoden köysitehtävä jätti mieleen ikuisen muistijäljen, sen verran tömäkästi putosimme radalta molemmat -  minä yhden kerran enemmän kuin tehtävän lopulta hienosti selvittänyt Arja (linkki Arjan kisaraporttiin MamAdventuren sivuilla).

Tämä viikko on minulla lepoviikko parin vähän rankemman viikon jälkeen. Tiistaina kävin juoksemassa, keskiviikkona pyörällä töissä ja eilen Pirkkolassa seuran uintitreeneissä. Juoksu kulki, pyöräily tuntui mukavan kevyeltä ja uinnin nopeustreeneissäkin meno oli rentoa. Yksi uintiharjoitus  eiliseltä jäi mieleen, kun en sitä oikein osannut: päädystä pieni liuku mahallaan kädet edessä, siitä sitten 360 asteen nopea pyörähdys  horisontaalisesti ympäri. Ei siis mikään kuperkeikka vaan suorana vedessä jommankumman kyljen ja selän kautta takaisin vatsalleen. Kuulostaa helpolta, mutta ei ollut kun käsiä tai jalkoja ei saanut käyttää apuna ja kierähtää piti nimenomaan nopeasti. Sen jälkeen vielä kuusi nopeaa vaparin käsivetoa ja loppu altaanväli kevyttä uintia.

Torstaina sain postista ilmoituksen, että minulle on saapunut kirjattu kirje Espanjasta ja että se olisi nyt noudettavissa postista. En millään meinannut keksiä, että mitä ihmettä olen sieltä voinut tilata. Ajaessani uintitreeneistä Tapiolaan postiin mieleen muistuivat netistä reilu viikko sitten tilatut pienet tarrat, joissa on Suomen lippu ja oma nimi. Nehän ne olivatkin! Vähän ihmettelen, että miksi tarrat piti kirjattuna lähettää, olisivat ihan loistavasti mahtuneet postilaatikkoon. Vielä ei ole kuvia, kun en ole ehtinyt niitä liimailla paikalleen pyöriin ja kypärään ja mitä muita paikkoja nyt keksinkään.

Reilun tunnin päästä perjantai-ilta huipentuu joka perjantaiseen tapaan seuran kuntopiiriin. Se on kyllä ihan mahtava siirtymäriitti kiireisestä työviikosta viikonloppuun. Aika tärkeää menoa pitää olla, että tämä perjantai-illan kohokohta jää väliin. Huomenna pääsemme testaaamaan erilaisia märkäpukuja Liikuntamyllyn uima-altaalla Helsinki Triathlonin järjestämässä tilaisuudessa. Petellähän uuden märkäpuvun osto on joka tapauksessa edessä kun vanhasta ovat olkasaumat jo kuluneet puhki, minä taidan pärjätä vanhalla puvullani vielä ainakin ensi kesän. Kokeiltavana on Sailfishin, Huubin ja Makon märkäpukuja sekä Head Swimmingin uinti- ja triathlonvarusteita. En ennen olekaan päässyt testaamaan erilaisia pukuja altaassa, saa nähdä millaisia eroja niissä huomaan. Kiva ilta siis tiedossa!

6 kommenttia:

 1. Ihan sama homma täällä, seuran jumppa perjantai-iltana on melkein viikon kohokohta! Mahtava tapa aloittaa viikonloppu. En kuitenkaan sano miellyttävä tapa, koska siellä joutuu niin kovin kauas pois mukavuusalueelta ;-)

  VastaaPoista
 2. Ai teilläkin on sama ohjelma perjantaisin - mukavaa puuhaa just ennen viikonloppua. Vaikka kroppa joutuukin koville, pää saa hyvää tuuletusta kun tapaa tuttuja.

  VastaaPoista
 3. Mä ihmettelin myös joku aika sitten kirjattua kirjettä, joka oli ebayn kautta tilattu sisustusvalosarja (Thaimaasta). Postin täti totesi, että tietyistä maista lähettävät kaiken kirjattuina kirjeinä - ilmeisesti postilaitos ei niissä ole ihan luotettavimmasta päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä meidänkin postissa epäilivät, ettei Espanjan posti ehkä ole kauhean luotettava ja siksi löhetykset sieltä kirjataan. Kivempi olisi tietysti saada suoraan laatikkoon kaikki sinne mahtuvat lähetykset... Mutta olihan tuossa toki se jännitys ja mietintä, että keneltä ja mitä se on,

   Poista
 4. Just katottiin kaverin kanssa tuota Spring Adventure kisaa tänään, ja mietittiin, josko lähettäisiin. :) Piti käydä Arjan tekstikin lukemassa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tulkaa mukaan vaan, siellä on tosi mukavaa jos vanhat merkit paikkansa pitävät!

   Poista