sunnuntai 9. elokuuta 2009

Vihdoinkin taas lenkillä

Maratoniin on enää vajaa viikko aikaa, ja jalkaongelmat sen kun jatkuvat. Eilen olimme päivän Tallinnassa, ja sekä auton että Linda Linen pehmeillä penkeillä istuminen (yhteensä noin 5 tuntia!) oli myrkkyä kipeille jaloilleni. Kotimatkalla en meinannut päästä istumaan tai edes ylös, sattui niin kovasti. Myös kävellessä vasenta takareittä vihloi. Olin vielä innostuksissani ajatellut, etten ota kuin kaksi Buranaa päivän aikana normaalin kolmen sijaan. No, se kostautui kyllä.

Tänään oli kuitenkin se päivä, kun piti taas yrittää mennä lenkille. Päätin taas kiertää Mankkaan kaatopaikan, se on mukavan tasainen reitti. Alkuun kävelin noin 5o0 metriä, ja sitten pistin juoksuksi. Ei onneksi sattunut, vähän vaan "tuntui". Juoksin viitisen kilometriä, 35 minuuttia, ja kävelin lopuksi pari kilsaa. Nyt suihkun jälkeen pehmeällä tuolilla istuessani vähän taas takareittä jomottaa, mutta juoksu sinänsä ei tosiaan tuntunut hullummalta.

Edelleen tuntuu siltä, että pääsen osallistumaan HCM:lle, ja ensimmäiset sääennusteetkin lupaavat sinne ihan mukavaa keliä; puolipilvistä ja 19 astetta. Se voi tietysti vielä muuttua monta kertaa ennen lauantaita.

Huomenna pääsen taas hierontaan Teijalle, seuraava ja viimeinen lenkki ennen maratonia on 4-5 km keskiviikkona.

4 kommenttia:

 1. Nyt toivon, että sääennuste pitää paikkansa.
  Pahin keli olisi ehkä kova vesisade koko ajan.

  Alle viikko, huhhuh.

  VastaaPoista
 2. Toivon kovasti, että pääset osallistumaan!

  Toivottavasti ei tuu hirveen kuuma päivä lauantaiksi. Onko tankkaus jo aloitettu, vai meinaatko tankkailla?

  VastaaPoista
 3. Onpa harmillisia nuo jalkavaivat, toivottavasti pääset lähtöviivalle! Ja jos joutuu lykkäämään, niin Espoon maratonhan on sitten ihan nurkan takana... Mulla on jostain syystä aina auttanut se, että valitsen vaihtoehto b) maran, jos alkuperäiselle osallistuminen estyy flunssa tms. syyn vuoksi. No, koskaan ei ole vielä tarvinnut turvautua vaihtehtoon b).

  Toivottavasti keli tosiaan on hyvä, helteessä ei ole kiva juosta - melkeinpä mieluummin sateessa. Tosin kun itse on katsojien joukossa niin toivoisi kaunista keliä:D

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Jaanaba, toivotaan, että ennustukset pitävät paikkansa. Katsojalla/huoltajallakin on kivempaa, jos ei ole rankkasadetta.

  Laura, tankkauksen olisi aloittanut vasta loppuviikosta joka tapauksessa.

  Tea, on kyllä kiva, että aina on myös suunnitelma b)! Nyt taidan siihen joutua turvautumaan.

  VastaaPoista