maanantai 18. tammikuuta 2010

10000 km

Pikkusisko on tätä kirjoittaessani Atlantin yllä tai ehkä jo New Yorkissa vaihtamassa konetta päästäkseen kotiinsa Salt Lake Cityyn noin 10000 kilometrin päähän. Niisk. Toivottavasti näemme seuraavan kerran jo kesällä Suomessa.

Viime viikolla en raaskinut käyttää yhteistä aikaamme urheilemiseen, mutta tänään ei enää ollut mitään tekosyytä olla liikkumatta. Vaikka töiden jälkeen oli väsynyt ja kylmä olo, otin itseäni niskasta kiinni ja lähdin uimahallille. Sulkemisaikaa lähestyttäessä radoille tuli tilaa, ja ehdin uida tasan 2000 metriä. Vähän ärsyttävästi radan matalassa päässä oli seisoskelijoita niin paljon, ettei siellä oikein mahtunut kunnolla kääntymään. Menisivät muualle juttelemaan!

Yritin tänään saada vedestä kunnon otteen kädellä ja pitää sitä sopivasti koukussa. Toinen tavoite oli pitää kroppa pitkänä ja saada ote mahdollisimman pitkältä edestä. Yhtä aikaa nämä eivät kauhean hyvin onnistuneet, mutta ehkä jotain kehitystä kuitenkin. Lisää treeniä tarvitaan...

2 kommenttia:

  1. Olisit sanonut niille seisoskelijoille, että voisitteko tedä ihan pikkuisen tilan, missä uimari mahtuu kääntymään. =)

    Uitko muuten aina nykyään koko matkan vapaauintia?

    VastaaPoista
  2. No niin ois tietty pitänyt sanoa, kun kielen päällä oli... Ajattelen, että fiksut ymmärtäis sanomattakin ja typerykset eivät sanomisesta huolimattakaan. Ja hei, se oli sentään "nopeiden uimareiden" rata.

    Joo, vapaauintia tai siihen liittyviä harjoituksia uin lähes koko ajan. Joskus jonkun hitaamman perässä joitakin metrejä rintaa.

    VastaaPoista