keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Taas uintikurssilla

Vapaauinnin tekniikkakurssi alkoi tänään Tapiolassa. Pääsimme Peten kanssa molemmat samalle kurssille, jolla piti olla yhteensä seitsemän osallistujaa. Vain neljä oli tänään paikalla, joten melko henkilökohtaista ohjausta saimme. Ope oli sama ammattitaitoinen kaveri kuin viimeksikin. Tänään hän huuteli ohjeita altaan laidalta ja jos vanhat merkit pitävät paikkansa, ensi kerralla hänkin on mukana uimassa.

Nyt toisella kerralla oli ihan yhtä mielenkiintoista kuunnella ohjeita ja tehdä harjoituksia kuin ensimmäiselläkin. Ihan hyvä myös, että olin ehtinyt uida jonkin verran kurssien välissä. Moni asia oli nimittäin tuntui unohtuneen. Tavoitteeni tälle kurssille on saada käsivetoihin paljon enemmän voimaa ja oppia kunnollinen käännös. Nyt tuntuu, että käteni vain pyörivät tehottomasti edestakaisin. Kyynärpään kulmaan vedessä täytyy ainakin kiinnittää paljon enemmän huomiota.

Tällä viikolla uhkaavat sporttailut jäädä vähän vähemmälle siskon visiitin vuoksi, mutta ehtiihän sitä onneksi ensi viikollakin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti