sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Hiihtoa ja lueskelua

Kävin aamupäivällä hiihtämässä vielä pari kertaa saman metsälenkin kuin eilen. Oli kyllä ihan mielettömän hieno ilma; pakkasta reilut 15 astetta, pientä lumisadetta ja välillä jopa vähän aurinkoa. Maisemat olivat niin hienot, että välillä piti pysähtyä niitä ihastelemaan. Yhden kierroksen hiihdimme Peten kanssa yhtä matkaa, sitten hän meni menojaan.

Kotiin tullessamme kävimme kaupassa, ja löysin sieltä uuden Triahtlete's World -lehden. Lehden irtonumerohinta oli ihan kamala; 9,50 euroa. Moni näytti lehteä kaupassa jo selailleen, se oli viimeinen kappale ja ihan hiirenkorvilla. Mielenkiintoisia juttuja siinä olikin, mm. hyvältä vaikuttava uintiharjoitus ja henkilökuvia, kolumneja, ruokaohjeita jne. Lehden luettuani tilasin sen vuodeksi 65 punnalla. Vielä täytyy vähän sanakirjaa selailla, kun ei tri-sanasto ole ihan täysin hallussa. Uusin Juoksija-lehtikin on lukematta.

2 kommenttia:

  1. Musta noi ulkomaiset lehdet on melko halpoja, Runner's worldkin maksaa vaan jotain 50 dollaria vuodessa kotiin kannettuna amerikasta asti.

    Hauska, että löytyi tommonenkin lehti.

    VastaaPoista
  2. Joo, melko edullista on, ainakin verrattuna irtonumerohintoihin. Triathlete's Worldin takana on muuten samaa porukkaa kuin Runner's Worldinkin.

    VastaaPoista