keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Pia 0 - Herätyskello 1

Aamu ei alkanut ihan parhaalla mahdollisella tavalla: havahduin unesta ja ajattelin kääntää kylkeä, mutta katsottuani kelloa (7.37!) tuli aamutouhuihin vipinää. Minun piti puolen tunnin sisällä olla bussipysäkillä matkalla keskustaan. Käytän herätyskellona kännykkää, ja se on muutaman kerran aikaisemminkin jättänyt herättämättä. Useimmiten se kuitenkin toimii hyvin. Tiedän myös, etten itse ole painanut sitä pois päältä, koska se ei ole ihan sängyn vieressä ja sitä ei saa pois päältä nousematta. Nooh, onneksi ehdin ja aamun ekassa palaverissa oli teetä ja rahkapullaa.

Illalla lähdimme uintikurssille, Pete juosten ja minä autolla. Kylmänä päivänä uintiin lähteminen on minulle melko hankalaa, kun palelee jo valmiiksi. Uidessa onneksi lämpenee, ja ehdinkin ennen kurssin alkua uida lämpimikseni 1000 m.

Tänään teimme mm. tällaisia harjoituksia:
  • uinti kädet nyrkissä
  • toinen käsi koko ajan edessä, vedot vain toisella kädellä (tämä tehtiin ensin uimalaudan kanssa ja sitten ilman)
  • käsivedon aikana kosketus olkapäähän (jotta käsi olisi rentona ja kyynärpää ylhäällä)
  • käsivedon aikana kosketus peppuun, olkapäähän ja päähän (tässä piti kyllä todella keskittyä...)
Harjoittelimme käsivetoja myös altaan reunalla kepin kanssa ja kellumists. Keppitreeniä en voinut syyskuussa tehdä kipeän selän takia, ja nyt se onnistui! Sitä(kin) kannattaisi treenata kotona, koska muutoksen huomasi uidessa helposti. Lopuksi opettelimme pari hyödyllistä venytystä.

Kurssi tuntuu todella hyvältä näin toisenkin kerran käytynä, enkä muista, että ekalla kerralla olisimme tehneet ihan samoja harjoituksia. Kertauskaan ei ole pahasta, 40 minuutissa ei niin paljoa ehdi. Yritämme Peten kanssa ehtiä uimaan taas perjantaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti