keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Intro

Nyt jo toista päivää peräkkäin menin pyörällä töihin. Eilen lähdin matkaan shortseissa, ja vaikkei niissä ihan kamalan kylmä tullutkaan, laitoin tänään pitempää päälle. Niin rutinoitunut olen aamutoimissa, että eilen olin Olympiastadionin kulmalla klo 7:13, tänään vain minuuttia myöhemmin. Työmatkalla on toinenkin kiva virstanpylväs: jos ehdin Paciuksentien valoihin alle 18:ssa minuutissa, on hyvä vauhti päällä. Jos kaikki menee sopivasti, se on ainoa varsinainen pysähdys koko matkalla.

Aika paljon on jo pyöriä liikenteessä, eikä kaikki aina suju hienosti kuin Strömsössä. Tänäänkin  Huopalahdessa 50-60 metriä edelläni ajoi 4 pyöräilijää koko kevyen liikenteen väylän leveydeltä niin, etteivät vastakkaisesta suunnasta tulevat meinanneet mahtua ajamaan lainkaan. Joku oli juuri alamäessä ohittamassa jotakuta, ja melkein kaikki olivat kääntymässä oikealle. Hyvä että kolarilta kuitenkin vältyttiin! Jälkipuheilta ja ihmettelyiltä ruotsiksi kuitenkaan ei...

Kävimme Peten kanssa hiljaisessa Mäkelänrinteessä vähän polskimassa. Tällainen oli setti:

alkuverra: 2x150 m, 100 m potkuja, 50 m 3 vetoa vaparia, 4 vetoa selkäuintia jne
4 x (2x25 tahdistus, 2x25 myyrä, 4x25 kiihdyttäen)
1x600 m vaparia
loppuverra 150 m

Just kun oltiin nousemassa altaasta asteli paikalle leveäharteinen, kapealanteinen, blondattu nuorimies, joka alkoi heti vimmatun käsien pyörittelyn, läpsyttelyn ja venyttelyn, päästipä muuutaman ähkäisynkin samalla. Hän teki kaikki liikkeet, jotka opimme triathlon-kurssilla ja vielä monen monta muuta. Niin hyvä oli intro, että pakkohan se oli jäädä katsomaan miten itse uinti häneltä sujui. Aika pitkään saimme siinä venytellä odotellen, että hän hyppäisi altaaseen. Ei tarvinnut pettyä - ihan uimarin menolta se uinti lopulta näytti.

2 kommenttia:

  1. Mä kyllä nostan sulle hattua!! Melkoinen homma harjoitella kilpailumielessä kolmea eri lajia. Ei ois musta siihen. :)
    Tsemppiä treeneihin! :)

    VastaaPoista
  2. Hei Ninni, ja kiitos palautteesta! Yhtä lajiahan mä vaan treenaan, triathlonia :)

    Ymmärrän kyllä mitä tarkoitat, vaikka ei minä niitä kisoja niin vakavasti ota. Tykkään vaan treenaamisesta ja yhtäkkiä lasten kasvettua isommiksi siihen on mukavasti aikaakin.

    VastaaPoista