maanantai 9. toukokuuta 2011

Kisasuunnitelmia

Päätin sittenkin jättää lähtemättä Pirkan pyöräilyyn kesäkuun alussa, kun aloin miettiä reissuun liittyviä yksityiskohtia: Tampereelle olisi pitänyt lähteä jo lauantaina ja jäädä hotelliin yöksi tai sitten anivarhain sunnuntai-aamuna. Poikamme on ko. viikon leirillä, ja palaa kotiin lauantaina, 16. syntymäpäivänään. Tuntuu vähän liian hankalalta ja epäsopivalta se Tampereen reissu juuri sinä viikonloppuna. Pitkä lenkki on kuitenkin paljon helpompi ajaa joko täällä Espoossa tai mökillä, eikä silloin tarvitse istua autossa montaa tuntia.

Lauantaina kävimme lasten kanssa kannustamassa Peteä Helsinki City Runilla. Juoksu meni lähes minuutilleen kuten Pete oli kaavaillutkin, loppuaika oli 1.48 ja osia. Onnittelut mahtavasta juoksusta oppimiehelle!
Kannustusjoukot

5179 on Pete.
Heti HCR:n jälkeen lähdimme ajamaan mökille. Pysähdyimme Lohjan ABC:llä ruokaostoksilla, kun emme halunneet jättää ruokakasseja moneksi tunniksi lämpimään autoon odottamaan. Kaikkea löytyi, ja porukkaa riitti kuten siellä aina.

Eilen kävimme Peten kanssa yhdessä lenkillä, ja yritin kovasti opetella uutta juoksutyyliä. Juoksimme 6-7 kilsaa, 42 minuuttia. Ihan tarkkaa lukemaa minulla ei ole, kun olin niin viikonloppumoodissa että kännykkä unohtui. Sykemittaristakaan ei ollut kamalasti iloa, kun se tilttasi kesken matkan. Lukemat vain jämähtivät, eikä kellokaan enää käynyt. Tämä taisi olla jo kolmas kerta, kun niin käy. Pete kyllä pari kertaa huomautti minulle niistä käsistä että isompaan koukkuun vaan. Uusi juoksutyyli tuntui aktiivisemmalta ja askel sopivan lyhyeltä. Juoksu tuntui pohkeissakin eri tavalla kuin aikaisemmin.

Päivän kruunasi tyttäreni leipoma, todella maukas äitienpäiväkakku. Kakun syömisessä auttoivat myös oma äitini miehineen ja mökkinaapurit. Niin herkkua oli, että kaikki meni!

Leipoja ja kakku.

3 kommenttia:

  1. Samat jutut toimii vuodesta toiseen; luettavaa ja karkkia. Kyllä niihin sitten tuli eloa (hetkeksi) kun sanoin että nyt se isä tulee...

    VastaaPoista
  2. überaktiiviset kannustajat... :-)

    VastaaPoista