lauantai 21. toukokuuta 2011

Kotikuntopiiri

Eilen oli taas kiire päivä, kun aamulla kävin uimassa Stadikalla, päivällä lounaslenkillä ja ajelin vielä tyämatkafillarilla kolmisenkymmentä kilsaa. Normaalin työmatkan lisäksi ajoin töistä Uunisaareen ja sieltä rantoja pitkin Länsiväylän viertä kotiin. Mahtava keli olli uida, juosta ja pyöräillä. Töölönlahdella oli lenkin aikaan juuri alkamassa joku yritysmaratonviesti. Juttelimme lenkkikaverien kanssa, että ensi vuonna olisi siihen tosi kiva osallistua. Iltasella piti Espalla ja Kauppatorin liepeillä varoa kuvia ottavia turisteja, heitä oli todella paljon liikkeellä. Taitaa kaupungissa olla jotain risteilyaluksia.

Heltri cupin duathlon ajettiin tänään Kuusijärvellä, ja olin siellä toimitsijana. Pääsin sentään itsekin liikkumaan, kun tein kotikuntopiirin illalla. Alkuun ja loppuun lisäsin vähän pitoja.

Pienen alkuhässäkän jälkeen Pete sai tietotekniikan tukemaan harjoittelua.

Selkäliike

Päkiähyppy

2 kommenttia:

 1. Hyppykuva paras kuva. Hauska.
  Mulla tursuaa toi selkäliike ja koko selkä (siis oma) korvista ulos tällä hetkellä. Onni on oma polkupyörä. =)

  VastaaPoista
 2. Jaanaba, ootko kokeillut tuossa liikkeessä siirtää kättä taaksepäin ja jalkaa eteenpäin, siis molempia horisintaalisesti? On aika paljon haastavampaa ja toivottavasti tehokkaampaakin.

  Pete otti kuvat.

  Onneksi tosiaan on se pyörä!

  VastaaPoista