torstai 26. toukokuuta 2011

Vilskettä

Juoksimme Peten kanssa Espoon Rantamaratonin reittiä Otaniemen urheilukentälle, tosin vastapäivään. Päivän treeni oli 3x800 m vetoja 400 m palautuksella. Juoksin ensimmäisen vedon noin 5 pykälää aerpbista kynnystä korkeammalla sykkeellä, ja seuraavat kaksi 10 pykälää korkeammalla. Syketasoni on tosin mitattu viimeksi pari vuotta sitten, enkä ole ihan varma vieläkö lukemat pätevät. Ihan kevyeltä kuitenkin tuntui, ensi kerralla voisin ehkä vähän kiristää vauhtia. Pete ohitti minut kierroksella, joten siinä mielessä ainakaan mikään ei ole muuttunut.

Otaniemessä oli samaan aikaan menossa jotkut suunnistuskilpailut, ja kylläpäs ne suunnistajat juoksivatkin (ällöttävän) kovaa! Radalla puolestaan treenailivat paidoista päätellen Espoon Tapioiden maratonkoululaiset, joiden päättelimme juoksevan jotain kympin testiä. Heilläkään vauhti ei ollut ihan suunnistajien luokkaa.

Eilen kävimme Märskyssä uimassa reilun tunnin. Treenissä oli vähän tekniikkaa ja erivauhtisia satasia kolmen seteissä. Tehoviikko jatkuu huomenna aamu-uinnilla Stadikalla ja kuntopiirillä, viikonlopuksi on suunnitteilla vielä pari pyörälenkkiä, vähän avovesiuintia ja lyhyt juoksupyrähdys. Joka päivä jotain kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti