maanantai 23. toukokuuta 2011

Talkoot

Sunnuntai-aamuna meillä oli kello soimassa seitsemän maissa, jotta ehtisimme pyörälenkille ennen taloyhtiön talkoiden alkamista. Yhtiössämme on vain kuusi asuntoa, ja talkoihin on sellainen ihan positiivinen pikku pakko osallistua. Ajelimme siis Peten kanssa Bemböleen ja sieltä Tour de Helsingin reittiä Velskolaan ja Lepsämään, kunnes käännyimme takaisin ja ajoimme samaa reittiä takaisin. Keli oli mitä parhain pyöräilemiseen, ja varsinkiin ajaessamme kotiinpäin tuli paljon muita pyöräilijöitä vastaan. Kunnarlantiellä on asfaltti jo aika huonossa kunnossa. Kahdestaan siinä on vielä ihan ok ajella, mutta Tour de Helsingissä pitää olla siellä varovainen, jos ei railoja sitä ennen korjata.

Kotiin tultuamme kävin vielä 15 minuutin lyhyellä lenkillä. Just ja just ehdin käydä suihkussa ja syödä pari leipää ennen talkoiden alkua. Kamala nälkä ehti tulla siinä kukkapenkkejä kitkiessä, ja kun ruokailun aika koitti, söin vuoden todennäköisesti ainoan makkaran. Ihan hyvää se oli, mutta kyllä se yksi silti minulle riittää.

2 kommenttia:

  1. Tulin tänne vaklaamaan että mihinkäs sää sitä ajanottoa nyt suunnittelitkaan, mutta enpä heti löytänytkään..

    Tour de Helsinki, voih, tuskin enää ikinä tulee sinne lähdettyä. Onneks kuitenkin kerran jo kävin niin on siitäkin hyvät muistot :)

    VastaaPoista
  2. Helsinnki Triathlon järjestää Heltri Cupin, ja siellä aina tarvitaan luotettavaa ja kellontarkkaa ajanottoa. En ole näistä järjestöhommista täällä blogissa niin kamalasti huudellut, mutta viimeksi lauantaina otin aikaa parin kollegan kanssa duathlonissa.

    On siinä käsiajanotossa se huono puoli, että jos vaihtoon tai maaliin tulee samaan aikaan useita kilpailijoita, voi joku vahingossa jäädä välistä ja sitten kaikki alkaa mennä pieleen... Toistaiseksi sillä kuitenkin yritetään pärjätä.

    VastaaPoista