torstai 9. kesäkuuta 2011

Bodom eilen ja tänään

Kävimme eilen Peten kanssa Oittaalla Bodomjärvessä uimassa. Olin laittanut viestiä ja kutsun myös HelTrin foorumille tiistaina, ja saimmekin mukaan kolme muuta innokasta triathleettia. Märkäpuvuissa uitiin parikymmentä minuuttia ulapalle rannan suuntaisesti vaikkei ihan rannassa kuitenkaan, ja saman verran takaisin. Kerran vedin vettä henkeen kun nostin päätä eteenpäin ja hengitin saman tien. Siinä piti vähän aikaa yskiskellä, mutta ei sen kummempaa. Paljon oli porukkaa rannalla, ja vesi oli mukavan lämmintä. Uinti tuntui helpommalta kuin tiistain Rykäsyssä. Uin ilman korvatulppia, ja taas vähän huippasi kun tulin rantaan.

Tänä iltana kävin samoissa maisemissa ajamassa Bodominjärven ympäri (36,48 km, 1:31:30). Laiskotti kyllä ennen lähtöä ja teki mieli jäädä sohvalle pötköttämään, mutta kyllä se siitä iloksi muuttui lähes ensipolkaisusta. Lähdin innoissani vähän liian kovaa, ja himmailin vauhtia ja sykettä loppua kohden. Matkalla harjoittelin pyörällä hyppäämistä. Varsinkin alamäissä treenailu oli hyvän vauhdin takia helppoa, ja kyllä se pyörä siitä nousee. Pyörässäni on melko kovan tuntuinen alumiinirunko, ja tuntuu kyllä kivemmalta hypätä pienten esteiden ja epätasaisuuksien yli.

Mun ja Petrin kisailmoittautumiset Kiskoon on nyt hoidettu, enää reilut kolme viikkoa aikaa kesän ykköskisaan ja kesäloman alkuun! 

2 kommenttia:

  1. Kiitos vielä uintiseurasta! Ilmoittauduin minäkin nyt sinne Kiskoon ja lyhyiden rohkaisusanojesi saattelemana pidemmälle matkalle.

    VastaaPoista
  2. Hei eipä kestä! Ensi keskiviikkona ollaan taas menossa, tuu mukaan jos ehdit. Kiskossa sitten nähdään perusmatkalla. Toivottavasti ei tule ihan kamala helle!

    VastaaPoista