lauantai 11. kesäkuuta 2011

Kahdestaan

Tämän viikon olimme Peten kanssa kotona kahdestaan, kun poikamme oli musiikkileirillä ja tytär kaverinsa mummilassa Kauhavalla. Vaikka ehdimme tehdä kaikki samat asiat (ja treenit) myös silloin kun lapset ovat kotona, on olo kuitenkin ollut hieman erilaista. Lasten ollessa kotona sitä kuitenkin jatkuvasti miettii, että missä lapset ovat, ovatko he syöneet ja koska tulevat kotiin, menevät nukkumaan ja etteivät vaan vietä liikaa aikaa tietokoneen äärellä.

Eilen lähdimme heti töiden jälkeen mökille, ja kävimme uimassa peilityynessä järvessä reilun puolen tunnin lenkin kahden saaren ympäri. Meillä on aika sama uintivauhti, ja uimme suurimman osan matkaa rinnakkain. Paluumatkalla muodostelma hajosi, kun uin Peten oikealla puolella ja hän hengittää toistaiseksi vain vasemmalta eikä siis näe heti, jos lähdenkin uimaan väärään suuntaan. Kuntopiirikin oli ohjelmassa, ja koska nyt oli lepoviikko, teimme sen vähän kevyemmin eli 30 sekuntia hommia ja 30 sekunti lepoa. Kuntopiirin olosuhteet mökkinurmella olisivat olleet täydelliset ilman verenhimoisia ja terhakoita hyttysiä. Pidot pidettiinkin sitten sisällä; 6 minuuttia liikkumatta itikoiden syötävinä olisi ollut liikaa kärsimystä.


Ennen kuin haimme poikamme kotiin musiikkileiriltä ehdimme tänään käydä taas uimassa. Avovesiuinti on kyllä ihan mahtavaa, ja on tosi mukavaa uida kahdestaan vaikkei siinä paljon pystykään ajatuksia vaihtamaan. Kiva vaan nähdä, että siinä se toinenkin nyt polskii ja että samaan suuntaan mennään edelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti