sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Kevyttä ja vielä kevyempää

Tytärtä piti olla vastassa jo vähän ennen puolta päivää Leppävaaran asemalla, joten lähdimme Peten kanssa pari tunnin pyörälenkille heti kahdeksan jälkeen. Silloin oli jo ihanan lämmin ilma, ja teillä tilaa. Ajoimme Kauniaisten kautta Bemböleen, sieltä Bodominjärven rantaa Röylän kautta Vihdintielle ja takaisin. Olipas siellä hienoja taloja ja maisemia! Mielellämme olisimme käyneet kahvilla ja teellä Bembölen kahvituvalla kotimatkalla, mutta se aukeaa vasta kymmeneltä ja me olimme siellä varttia vaille. Ei jääty odottelemaan, vaan jatkettiin matkaa kotiin pesemään pyöriä.

Pitäisi hankkia pyörän huoltoteline, niin ne pesu- ja mahdolliset huoltohommatkin sujuisivat helpommin. Vielä ei olla ehditty kierrellä netti- tai muissakaan kaupoissa etsimässä sitä hyvää ja edullista. Olisiko kenelläkään mitään vinkkejä tai suosituksia hyvistä telineistä?

Muutama pyöräilykilsa lisää tuli, kun ajoimme lounaan jälkeen koko perheen voimin Torpanrantaan jätskille. Merivesikin on varmaan jo kivasti lämmennyt, kun niin moni oli uimassa viereisellä uimarannalla.

5 kommenttia:

 1. Moi Pia! Sinä osaat varmasti kertoa minulle mistä Helsingissä/Espoossa kannattaisi käydä katsastamassa pyöräilyvarusteita (housut nyt etupäässä mielessä) :) Majoitun Lintuvaarassa ja sieltä liikun julkisilla, en ehkä kehtaa kyläpaikan väkeä pyytää kuskaamaan minua erikseen mihinkään ostoksille.

  VastaaPoista
 2. Mulla sama homma, teline olis pyörälle tosi tarpeen. Ehkä tänne tulee vinkkejä mullekin. =)

  VastaaPoista
 3. biltema, alle 100eur ja huhujen mukaan toimii ja kestää ihan hyvin

  :) Tapsa

  VastaaPoista
 4. Ammi, Lintuvaarasta pääsee kätevästi Selloon, ja siellä kannattaa käydä ainakin Intersportissa ja Halosella. Sieltä olen joskus jotain löytänyt. Velosportissa Mäkelänkadulla on kanssa jotain vaatteita, mutta olivat muistaakseni aika kalliita.

  Jaanaba, samat aikataulut hankinnoissa siis :)

  Ja Tapsalle kiitos vinkistä, täytyy käydä katsomassa.

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkeistä :) Sello on tuttu, sinne siis ainakin.

  VastaaPoista