torstai 23. kesäkuuta 2011

Porukassa ja kahdestaan

Eilen ja tänään on tullut uitua avovesissä. Oittaalla oli eilen meidän kahden lisäksi muutama muukin triathlonisti, ja kävimme uimassa noin 45 minuutin lenkin. Sää oli tosi mukavan aurinkoinen, mutta vähän tuulinen. Takaisin päin uidessa sai olla tarkkana, ettei hörppäillyt vettä. Rannassa treenattiin taas nopeaa rantautumista ja märkäpuvun mahdollisimman pikaista riisumista.

Tänään työpäivän jälkeen laitoimme pyörät katolle, lapset kyytiin ja lähdimme juhannuksen viettoon mökille. Purettuamme kassit jätimme lapset laittamaan ruokaa ja kävimme uimassa reilun kilsan lenkin. Pieniä myrskyn merkkejä oli ilmassa, ja mökkijärvessäkin vaahtopäitä. Välillä tuli vähän vettäkin ja lokit tekivät pelottelusyöksyjään, kun uimme pikkusaaren ympäri. Mukavasti se matka kuitenkin vierekkäin taittui, oli kiva uida aaltoja vastaan kun tuli sellainen fiilis, että tässähän pääsee kivasti eteenpäin. Olin vielä pessut uimalasitkin, joten vaihteeksi näin ihan hyvin. Työviikon jälkeen olo oli melko väsynyt, mutta lyhyt uinti piristi.

Pienen muutoksen tein kesän kisa-aikatauluun. Siskoni on tyttärineen Suomessa 25.7.-14.8., ja siksi Vanajavesiuinti 13.8. jää tänä vuonna väliin. En raaski käyttää siihen yhtä kokonaista päivää, varsinkaan siskon lähdön aattoa. Ehkä ensi vuonna menemme sinne sitten Peten kanssa uimaan sen 5000 metriä, nyt kun hänkin on avovesiuinnista oikeasti innostunut eikä vain kohteliaasti mukana taustalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti