perjantai 27. huhtikuuta 2012

Ähkyn karttelua

Viikko on mennyt tosi nopeasti, ihanaa kun edessä on taas lämmin ja aurinkoinen viikonloppu! Olen huomenna menossa Peten kanssa Pajulahteen kuntotestiin, joten kevään viimeinen HelTri-kuntopiirikin jää väliin. Muutenkin on ollut liikuntojen kannalta rento viikko. Se on hyvä, koska muuten on kiirettä pitänytkin.

Tiistaina kävimme Arjan kanssa suunnistamassa Leppävaarassa. Tällä kertaa rata oli kyllä vähän turhankin helppo 2 km, ehkä harrastuksen jatkuessa haemme kovempia haasteita pitemmiltä ja vaikeammilta matkoilta. Hauskaa kuitenkin oli. Espoorasteille osallistui muitakn tuttuja, ja kurahousuporukkaakin oli heillä kannustusjoukoissaan. Söpöjä olivat, myös se yksi kuravettä juova pikkumies. Suunnistuksen jälkeen kävin vieälä vähän juoksemassa.

Keskiviikkona oli ihan mielettömän kaunis aamu, aurinko paistoi ja meri oli tyyni kun ajelin töihin. Oli niin upea keli, että melkein toivoin voivani ajella koko päivän. Paljon muitakin pyöräilijöitä oli liikkeellä, ja aina sitä yhtä paljon ilahtuu kun joku toinenkin näyttää kääntyessään suuntamerkkejä. Töiden jälkeen kävin kahvakuula-alkeiskurssin ja mokasin kyllä aika pahasti kun jouduin menemään sinne noin 40 minuuttia myöhässä. Jälkeenpäin ajatellen olisi ehkä kannattanut jäädä kokonaan pois, mutta kun tulin menneeksi niin yritin rimpuila mukana. Tehokkaaltahan se tuntui, mutta luulen, että minulla on ongelmia liikkeiden puhtaudessa. Antti Hagqvistin keppijumppaohjauksesta jäi mieleen, kun hän sanoi "vahvista lihasta, älä liikettä". Olen tainnut tehdä juuri tuota jälkimmäistä enemmänkin ja niin kävi nytkin kahvakuulaillessa, että selkä kipeytyi. Liikkeiden puhtaudessa on siis toivomisen varaa.

Eilen kävin työpäivän jälkeen ennen iltamenoa lyhyellä 35 minuutin lenkillä Töölönlahden ympäri. Aurinkoinen keli sattui taas, ja oli kiva törmätä rannalla pyöräilevään tuttuun. Iltameno olikin tosi erikoinen: yhden projektin päättäjäisjuhlat Andorrassa. Ravintolan isolla valkokankaalla (tila on entinen elokuvasali) pyöri elokuva "Big Night", ja meille tarjoiltiin osin samoja italialaisia ruokia ja ilmeisesti juomiakin kuin elokuvassa. Illallinen kesti nelisen tuntia, elokuva ei ihan niin kauan. Ruokalejeja oli antipastot mukaan lukien kuusi, ja siihen vielä päälle teet ja konvehdit. Teki pahaa jättää ruokaa, mutta mitenkään en olisi voinut jaksaa syödä kaikkea. Tuntui vähän tuhlaukselta. Konsepti oli mielenkiintoinen, mutta välillä en oikein tiennyt olisiko katsellut elokuvaa, syönyt vai seurustellut muiden vieraiden kanssa. Ei sitä elokuvaa sitten lopulta niin paljon tullut seurattuakaan - hyvä että Wikipediasta löytyi leffan juonen kuvaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti