lauantai 21. huhtikuuta 2012

Valmistautumista

Huomenna on tämän vuoden eka kisa, kun lähden juoksemaan Länsiväyläjuoksun lyhyempää reittiä. Se on pituudeltaan 6,5 kilsaa, ja kulkee tutuissa lähimaisemissa. Aika pitkälle on tultu niistä ajoista kun luulin, että lyhyitä matkoja juoksevat vain ne, jotka eivät jaksa pitempiä. Vähänpä silloin tiesin!

Hoidin ilmoittautumiset (oman ja Peten) vasta eilen töiden jälkeen Mikonkadun Intersportissa. Näin myöhään ilmoittautuessa juoksu maksoi 40 euroa per nuppi. Aika kova hinta, toivottavasti saamme huomenna hupia sitten ihan koko rahalla!


Tällä viikolla on ollut muutama lepopäiväkin jo. Eilen jätin kuntopiirinkin väliin, kun halusin säästää torstain lenkistä kipeytynyttä nilkkaa ja selkää joka edelleen kipeytyy juoksusta. Tänään aamupäivällä kävimme Märskyssä uimassa, eikä kävely enää satu nilkaan. Kaiken pitäisi olla kunnossa huomista varten: lounaspastat hankittu, juoksuvaatteet valittu ja kyläpaikka illaksi sovittu!

Kisakalenterissani on alkavalle kaudelle yksi kisa kuukaudessa: Länsiväyläjuoksu nyt huhtikuussa, toukokuussa HCR ja näiden juoksutapahtuimien lisäksi triathlonin perusmatka kesä-, heinä- ja elokuulle. Syksyn ohjelmaan ajattelin vielä lisätä yhden puolimaratonin ja/tai kympin kisan.

4 kommenttia:

 1. Onnea kisaan! 6,5 km aika paha matka kun pitää vetää koko matka täysillä ;)
  Eilen kirjoittelin pitkät pätkät kommenttia sinulle, onnittelin poikaa kesätyöpaikasta ja mietiskelin itse suunnistusjuttuja... nyt huomasin, että kommentti on lentänyt taivaan tuuliin.

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä tämän päivän juoksuun!

  VastaaPoista
 3. Miten sujui? 6,5km kuulostaa piinalliselta matkalta, yleisurheilussahan 5000m on kai kauheinta mitä urheilija tietää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kysymästä, lopulta ihan mukavasti se meni. Vähän oli kuin synnytyksissä, maalissa ei enää muistanutkaan miten pahalta matkalla tuntui! Ainahan sitä toivoisi voivansa juosta kovempaaa, uskon tuloksen olevan minulle ihan ok tällä vähäisellä juoksutreenillä.

   Poista