keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Omppu

Peten kanssa olemme jo pitempään miettineet uuden läppärin hankintaa. Uskollinen kumppanimme hajosi jokunen kuukausi sitten, ja sen jälkeen käytimme vähän aikaa Peten vanhaa työläppäriä. Alusta asti tiesimme, että se on väliaikaisratkaisu, ja siksi pidin vähän taukoa kuvienkin siirtämisessä. Oli aika vaikea päättää, mitä oikein tarvitsemme, ja kerran kävimme Verkkokauppa.comissakin turhaan haahuilemassa.

Viime viikonloppuna kävimme Sellon Tector-myymälässä ja sieltä alkoikin löytyi meidän tarvitsemia juttuja. Ostimme 11-tuumaisen MacBook Airin ja jonkin verran muutakin Apple-kampetta. MacBook on ihanan pieni ja todella hiljainen verrattuna edelliseen HP:n rotiskoon. Kokonsa puolesta se on myös helppo ottaa mukaan vaikkapa mökille. Office-paketti on vielä asentamatta, mutta muuten kaikki toimii jo hienosti. Meillä on nyt sellainen systeemi, että voimme kuunnella Peten laajaa iTunes-musiikkikirjastoa, vuokrata videoita ja katsoa valokuvia telkkarista, kaikki langattomasti. Ääni menee tv:stä digitaalisena erilliseen DACiin, ja sieltä edelleen vahvistimeen. En tiedä ketä tämä kiinnostaa, mutta näin minulle kerrottiin. Valokuvat sen sijaan kiinnostavat minuakin, ja ne on tallennettu verkkokovalevylle, koska ne eivät eivät mahdu MacBook Airin SSD-kovalevylle.

Urheilut ovat sujuneet ihan ohjelman mukaan; eilen ajoimme vuorotellen saunassa trainerilla tunnin treenin, ja tänään kävin työpaikan salilla ensin ajamassa 25 min Wattbikella ja sopivan hikisenä jatkoin kuntosalicircuitiin. Tosi kivalta tuntuivat molemmat treenit. Pääsiäisenä lähdemme mökille. Maantie- ja triathlonpyörät taitavat vielä jäädä kotiin, on luvattu sen verran vilakat kelit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti