keskiviikko 24. joulukuuta 2008

Mount Aire

Vuokrasimme lumikengat REI:sta ja lahdimme Ninan, Petrin ja lasten kanssa lumikenkailemaan Millcreek -kanjoniin. Auton parkkialueelta reitin alkuun oli muutamia kilometreja, ja sen kuljimme ilman lumikenkia. Liikkeella oli paljon hiihtajia ja koirien ulkoiluttajia. Vastaan tuli mm. lastenrattaat, jotka kulkivat pyorien sijaan suksilla.

Maisemat olivat todella upeita; puiden oksat olivat raskaat lumesta, ja lumisateesta huolimatta nakyvyys oli hyva. Nousimme Mount Airen huipulle. Kavelimme saman reitin jo viime helmikuussa, mutta Nina, Chloe ja Sophie olivat nyt reissussa ensimmaista kertaa.

Petrilla on koko matka tarkemminkin dokumentoituna Nokia Sports Trackeriin, mutta tassa tunnusluvut lyhyesti: reitti oli yhteensa 16 kilometria, ja siihen meni viisi tuntia taukoineen. Lahdimme matkaan yhden maissa iltapaivalla ja ehdimme juuri ennen pimean tuloa takaisin autolle. Reissu oli vahan raskaampi kuin etukateen arvelimme, mutta onneksi matkassa oli tarpeeksi suklaata ja Gatoradea, jotta kaikkein pienimmatkin jaksoivat takaisin alas asti omin jaloin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti