sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Jännää valoa ja 14 km lenkki

Eilen illalla ennen sadetta ja ukkosta paistoi vähän aikaa aurinkokin. Alla muutama kuva terassilta myöhään illalla. Löysin kamerastani valotuksen säädönkin, lähes vahingossa. Kuvista ei ihan välity illan taianomainen tunnelma, mutta ehkä melkein.


Aamupäivä meni loikoillessa ja keksejä syödessä. Puolenpäivän maissa ryhdistäydyimme ja lähdimme lenkille. Juoksin reilut 14 km melko alhaisella keskisykkeellä 145 aikaan 1.28. Vaikka ennen lenkkiä olikin vähän saamaton olo, juoksu kulki hyvin ja syke pysyi alhaalla. Pulloissa oli Dexalia, ja mukana oli myös yksi geeli. Squeezyn kolageelissä on myös kofeiinia, eikä se maistu mielestäni yhtä hyvälle kuin Dexalin kola. Itse asiassa se on melko pahaa ja muodoltaankin vähän hankalampi; pitkulaisesta paketista on vaikea puristaa viimeiset arvokkaat energiapisarat.

Pete juoksi vähän pitemmän lenkin (20 km), ja siihen meni aikaa 1.50, keskisyke 149.

Lenkkien jälkeen kävimme saunassa ja uimassa. Atte ja Nelli leikkivät vesitrampalla ihan kuin kesällä. Ai niin, nythän on jo kesä! Loman alkuun on vielä neljä viikkoa, sisko tulee onneksi Suomeen tyttärineen jo vajaan kolmen viikon kuluttua! Tervetuloa Nina, Chloe ja Sophie!

Posted by Picasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti