tiistai 16. kesäkuuta 2009

Kympin aamulenkki

Illaksi oli luvassa menoa, joten päivän kymppi piti juosta jo aamulla. Kello soi klo 5.30, ja juoksemaan pääsin noin kymmenessä minuutissa. Kiersin Mankkaan kaatopaikan kautta Tapiolan asukaspuiston ohi ja sieltä Terijoentietä takaisin kaatopaikan kiertävälle reitille. Pituutta lenkillä on noin 9,8 km ja aikaa meni tunti ja 58 sekuntia. Keskisyke oli 148, maksimi 160.

Juoksu tuntui kevyeltä ja syke pysyi hyvin alhaalla. Kivaa, kun vauhti nousee ja sykkeet laskevat. Harjoittelu alkaa vihdoinkin tuottaa tulosta! Onhan tuossa vauhdissa toki melko paljon parannettavaakin... Jännä kokeilla torstaina, miltä tuntuu juosta vk-lenkki vähän korkeammalla sykkeellä.

Koko päivän on päätä särkenyt, johtuneeko tästä matalapaineesta. Toivottavasti juhannuksena sentään aurinko paistaisi ja olisi vähän lämpimämpi. Loman alkuun on vielä yli kolme viikkoa, mutta sitä ennen pidän kolme päivää vapaata ja lähden Nellin kanssa Örebrohon futisturnaukseen. Siellä pitäisi juosta kolme lenkkiä, myös 20 km pitkä.

4 kommenttia:

 1. Sulla on vauhti noussut hyvin.

  Hei, meillä ainakin paistaa nyt, jospa tosiaan tuleekin aurinkoinen juhannus.

  VastaaPoista
 2. Joo, kivaa kun kehittyy. Yritin jo Enskaltakin kysellä että mitä lenkkejä voisin lisätä ohjelmaan kun juokseminen tuntuu niin kivalta, mutta hän kehotti vaan pysymään nykyisessä tahdissa. Näilläkin juoksuilla kunto kuulemma vielä nousee. Ja taitaa siis pitää paikkansa.

  Toivotaan hyviä juhannuskelejä teille ja meille!

  VastaaPoista
 3. Jes, huippua kehitystä sullakin!

  Uuh, toivottavasti keli suosii, olis mälsää olla vaan sisällä koko ajan.

  Hyvejä lenkkejä.

  VastaaPoista
 4. Vau, mitä aamu-aktiivisuutta, upeaa!

  VastaaPoista