sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Kaksi kolmesta

Kolmen viikon harjoittelujaksosta on nyt kaksi viikkoa takana. Viikko päättyi 25 km pitkään ihanteellisissa olosuhteissa: Lähes tyyntä, puolipilvistä ja noin 17 astetta. Lenkki kulkikin tosi hyvin, mukana oli pitkähköjä maantieosuuksia. Niitä juostessa ajattelin herra Kankaansyrjää, joka tänään päättää Euroopan halkijuoksu-urakkansa. Pitkät suorat on ihan kivoja juosta, mutta ehkä kumminkin aika pieninä annoksina... aika hyvin on tultava itsensä kanssa toimeen ultrajuoksijan toimessa.

Harjoittelu etenee melko vakaasti. Vauhti on ehkä aavistuksen verran parantunut, mutta alkukevään hyppäyksenomainen nopeuden kasvu on hidastunut - tämä ei kyllä ole ollut mikään yllätys. Mutta juoksu maittaa hyvin ja ongelmia ei ole, joten tyytyväisenä jatketaan HCM:ää kohti!

Loppuun taas tämä excel. Vaikka näyttää että kilsat on jäänyt vajaaksi niin oikeesti ei oo, kun exceliin ei oo pariin viime viikon osalta merkitty vk-lenkkien verryttely-osioita. Tämän vuoksi myös vauhti näyttää kasvaneen enemmän kuin se oikeasti onkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti