torstai 4. kesäkuuta 2009

Sataa sataa ropisee

Koko päivän on tullut vettä, välillä ropisten ja toisinaan kuin kaatamalla. Töiden jälkeen kävin katsomassa Nellin matsin Käpylässä ja voi että kun oli KYLMÄ. Olin jäätyä. Samaa voi kai sanoa myös Nellistä, joka odotti pelivuoroaan shortseissa.

Kotiin päästyämme Nelli kävi pitkässä (erikoisluvalla >2,5 min!) ja kuumassa suihkussa ja minä lähdin lenkille. Juoksin saman kympin lenkin kuin tiistaina. Keskisyke oli pari pykälää alempi, 150 ja aika puoli minuuttia nopeampi eli 1.06:33. Kivasti kulki juoksu, ja tällä kertaa ei tarvinnut väistellä muista juoksijoita puhumattakaan pyöräilijöistä. Kotiin tullessa oli kyllä kaikki kuteet ihan likomärkiä.

Kävimme kolmistaan syömässä Sellon Classic Pizzassa ja vielä SpiceIcessa jälkkärillä. Nyt on masu täynnä! Äsken soitimme Atelle, ja musiikkileirilläkin on kaikki hyvin. Life is good!

2 kommenttia:

  1. Sama juttu, satanut koko päivän eikä lenkillä tullut juoksijoihin törmättyä eikä muihinkaan ihmisiin ja tuuli oli kova ja kylmä kans. =)

    Toivottavasti huomenna ei sada, sillä olen suunnitellut meneväni pitkälle lenkille. Ehkä pisimmälle ikinä jos hyvin käy.

    VastaaPoista
  2. Oooh, pisimmälle ikinä? Tsemppiä! Toivottavasti kelit ovat menossa parempaan suuntaan sielläkin. Täällä ei just nyt sada, mutta lämpöä on melko kalsat 4 astetta... Lenkillä se viileys ei onneksi haittaa.

    VastaaPoista