lauantai 13. helmikuuta 2010

15 min hiihtolenkki

Ajatus oli hiihtää tunti-puolitoista, mutta toisin kävi. Laitoin sukset jalkaan ja lähdin hiihtämään järven jäälle. Jäällä oli lunta noin 40 senttiä, mutta kyllä siinä nyt raahusteli. Parin sadan metrin päässä lumen alla olikin 10-15 senttiä loskaa, ja sitä tarttui molempien suksien ylä- ja alapuolelle. Irrotin sukset saadakseni ne putsattua, mutta en saanutkaan toista suksea enää jalkaan. Side taisi mennä rikki. Eipä siinä auttanut muu kuin palata takaisin mökille samaa latua.

Jotain kivaakin tänään onneksi tapahtui: liityin Helsinki Triathlonin jäseneksi maksamalla jäsenmaksun 60 euroa. Seuralla on aika paljon yhteisharjoituksia (juoksua, uintia, spinningiä, pyöräilyä) ja myös kisoja, joihin voisi olla kiva osallistua.

2 kommenttia:

  1. No se oli semmonen pikahiihto.

    Hauskaa, että olet liittynyt triathlonklubiin. Sun tulevista triathlonharjoituskirjoituksista saan sitten mahdollisesti vinkkiä omaankin harjoitteluun.

    VastaaPoista
  2. No tosi pika oli. Kyllä harmitti.

    Aika isot odotukset mullakin kohdistuu tuohon seuraan. Olisi kiva löytää uusia treenikavereita ja ehkä myös joku, joka voisi vähän neuvoa harjoittelussa.

    VastaaPoista