keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Vapaauintikurssin päätös

Vapaauintikurssi päättyi tänään viidenteen uintikertaan. Meitä kurssilaisia oli paikalla enää neljä, muutama oli jättäytynyt pois kurssin edetessä. Tosi kiva, että pääsin aikanaan mukaan kurssille ylimääräisenä seitsemäntenä kurssilaisena, kun jotkut eivät tulleet mukaan kertaakaan, vaikka olivat ilmoittautuneet ja todennäköisesti maksaneetkin.

Yan otti kaikkien uintia videolle ensin sivulta ja sitten edestä. Videon perusteella saimme henkilökohtaisen palautteen. Minulla oli pielessä mm. nämä pari juttua: käsien pitäisi mennä veteen jo aikaisemmin ja niillä pitäisi kurottaa pidemmälle. Nyt varsinkin vasen käsi läsähtää veteen melkein suorana, eikä hartioihin tule tarpeeksi kiertoa. Yksi hyvä harjoitus on yrittää päästä altaanväli mahdollisimman vähillä vedoilla. Pään ja vartalon asento oli kutakuinkin ok. Nyt täytyy sitten vaan treenailla, jotta uintitekniikka paranisi.

Tekisi mieli ostaa kunnon märkäpuku ja alkaa uida avovedessä mökillä heti kun mahdollista. Joskus jäät ovat lähteneet vasta vappuna, toivottavasti tänä vuonna ei mene ihan niin pitkälle. Kuinkakohan kylmään veteen märkäpuvulla voi mennä?

Tällainen Lidlin märkäpuku minulla on jo, mutta tällä kertaa etsin vähän parempaa, pitkähihaista ja -lahkeista mallia.

Odotan jo malttamattomana ensi viikonloppua, kun vihdoinkin pääsemme käymään mökillä. Viimeksi taisimme olla siellä vuodenvaihteen tienoilla. Toivottavasti siellä on kaikki kunnossa ennätyspakkasten jäljiltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti