lauantai 20. helmikuuta 2010

Kiva uintitreeni

Huh huh, HelTrin uintitreeni oli melko rankka - kiva mutta rankka. Itsekseni treenatessa pysyn helposti pelkästään omalla "mukavuusalueellani" eli uin, pyöräilen ja juoksen mielelläni rauhallista pk-vauhtia aerobisella alueella. Se on helppoa ja mukavaa, mutta ei välttämättä niin kamalan kehittävää. Välillä pitää pistää itsensä koville ja näissä treeneissä se kyllä onnistuu.

Uitiin ensin pari sataa metriä verryttelyksi, jonka jälkeen tekniikkatreeniä eli kylkiuintia, "myyrää", scullingia (jota en oikein kyllä osannut), selkää, sukeltelua, kuperkeikkoja ja käännöksiä sekä paljon muuta reilun tunnin ajan. Ratoja oli neljä ja jokaiselle kaksi uimaria. Olin taas ainoa nainen, onkohan suurin osa triathlon-harrastajista miehiä?

Jalat, etenkin etureidet olivat jo valmiiksi väsyneet eilisestä kuntopiiristä, ja nyt uinnin jälkeen ne ovat melkein hyytelöä. Eipä se haittaa, huomenna en vielä taida ehtiä Tahkolla ladulle tai altaaseen. Aamulla lähdetään!

4 kommenttia:

 1. Tosi hienolta kuulostaa sun uintitreenit. Ihme tosiaan, ettei naisia oo mukana. Ehkä se on jotenkin niin, että kun nainen ei saa kaveria mukaan se ei itsekään lähde. Ja liikuntkaverin hankkiminenhan saattaa joskus olla mahdotonta. =)

  Hyvvee lommoo!

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä kiva, tuntuu kyllä että uinnissa tapahtuu jotain edistystä.

  Onhan se vähän jännää mennä ekaa kertaa jonnekin, kun ei tunne ketään, mutta siellähän sitä sitten tutustuu. Nyt oon houkutellut Peteäkin liittymään HelTriin ja ihan lupaavalta näyttää. Voitais yhdessä mennä seuran kevätleirille Vierumäelle huhtikuun lopulla.

  Kiitos lomatoivotuksista!

  VastaaPoista
 3. Moi Pia, täytyy sanoa,että yleensä naisia taitaa olla lauantain uintitreeneissä enemmän, mutta liekö hiihtolomien aloitus sotkenut suunnitelmia. Itseäni harmitti, sillä harjoitukset jäivät välistä liiton hallituksen kokouksen vuoksi.

  Näemme siis harjoituksissa! :)

  VastaaPoista
 4. Arja, toivottavasti treffataan, olisi kiva tavata "virtuaaliystävä" ihan oikeassakin elämässä.

  VastaaPoista