maanantai 8. helmikuuta 2010

Tennistä pitkästä aikaa

Töissä tarjoutui hieno mahdollisuus saada pari tennistuntia, kun yhteistyökumppani on myös tennisvalmentaja. Meitä oli tänään pieni porukka pelailemassa, osa ensimmäistä kertaa joten alkeista lähdettiin. Kenttä oli varattu Kulosaaresta, ja siellä oli ihan sairaan kylmä. s eoli joku ihme kuplahalli, jossa ei ilmeisesti ollut kunnon eristyksiä. Onneksi olin ottanut fleecen mukaan.

Nopeasti palautuivat peruslyönnit mieleen, ja muistin taas, kuinka paljon tenniksestä tykkään. Aikaisemmin pelaaminen on tyssännyt ajan tai pelikaverin puutteeseen. Kun lyönnit alkoivat sujua, alkoi myös selkään sattua - sen verran tulee lyödessä kiertoa alaselkään. Puolitoista tuntia pelailtiin, ja toinen sessio on sitten kuukauden kuluttua. Sitä ennen en aio käydä pelaamassa. Toivottavasti saamme kesäksi porukan kasaan, jotta voisimme pelata työpaikan ulkokentällä vaikka kesäaamuisin ennen töiden alkua.

Ehdin illalla vielä Tapiolaan uimaan: 1800 metriä, 40 minuuttia. Siellä on jo syksystä saakka ollut usein jotain lipunmyyntiin liittyvää hässäkkää. Ilmeisesti ovat vaihtamassa jotain järjestelmiä, ja projekti ei ole mennyt ihan odotetusti. Täytyy ensi kerralla ottaa käteistä mukaan varmuuden vuoksi.

2 kommenttia:

  1. Voi tennis, mulla on ikävä tennistä. Se vaan on niin hienoa.

    Nopsaan uit.

    VastaaPoista
  2. Se on kyllä ihan parasta, kun saa maila osuu kunnolla palloon. En ollut muistanutkaan, miten hieno tunne se on. Aika harvoin siitä vaan pääsee nauttimaan...

    Uintivauhti on kyllä vähän nopeutunut. Se on kiva.

    VastaaPoista