lauantai 6. helmikuuta 2010

Mitä road rage on suomeksi?

Sitä nimittäin tunsin tänään,kun pyöräilin kotiin sikainfluenssarokotuksesta Mankkaan koululta. Nämä autot oli parkkeerattu pyörätielle, eikä ohi päässyt pysähtymättä ja taluttamatta. Samaan aikaan paikalle kanssani sattui myös jalankulkijoita, ja siinä sitten odottelimme pujotteluvuoroamme. Mikä ihme näitä autoilijoita vaivaa?

Noin viiden kilsan hyötypyöräilyn lisäksi en tänään ole muuta urheillutkaan. Pieni flunssa on aluillaan, ja pidän siksi tänään lepopäivän.

Kaupasta löysin tänään ilahduttavan paljon luomua; jauhelihaa, jogurttia, müsliä, kananmunia. Yritän vältellä lisäaineita, ja karkkilakkokin on kestänyt jo toista kuukautta. Aikaisemmin en kiinnittänyt ruuan laatuun ihan niin paljon huomiota, ja lapsemmekin taisivat syödä pienempinä melko paljon nuggetteja, pussikastikkeita ja pinaattilettuja. Nyt varsinkin nuggetit jo ällöttävät, emmekä ole syöneet niitä moneen vuoteen. Puhdas ruoka on parempaa.

Avasin eilen Twitter-tilin sitä jonkin aikaa harkittuani. Tviittini näkyvät oikealla (löysin valmiin sovelluksen Bloggerista). Ketä sinä seuraat Twitterissä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti