sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Tallin avajaiset ja uintia

Kävimme tyttären kanssa uuden tallin avajaisissa. Olipas mahtavan hieno paikka! Maneesi oli valtavan iso, 2000 neliötä, ja talleihin mahtuu 42 hevosta. Kaikki oli uutta, raikasta ja vaaleaa - niin upeaa, että tekisi melkein mieli alkaa ratsastaa. Tässä kuva maneesista, kuvassa Primus-tallin ratsastuksenopettajat ja polleja:


Tallissa tervehdittiin upeita hevosia:


Pete kävi tallivierailun aikana hiihtämässä, ja illalla kävimme yhdessä uimassa Mäkelänrinteessä. Uin kilometrin 50 metrin radalla 22 minuutissa, kun vähän pinnistin. Keskisyke oli 145, maksimi 156, ei siis kovin paha. Tekniikka ei vaan tahdo pysyä kasassa - tuntuu että hötkyilen tarpeettomasti, kun yritän uida kovempaa. Tykkään uida rauhallista, tasaista vauhtia, en ole kovin hyvä pistämään itseäni koville. Ekan kilsan jälkeen uin toisenkin, nyt lyhyemmällä radalla ja käännöksiäkin harjoitellen. Niissäkin riittää viilattavaa ihan kivasti.

Olen vähän miettinyt osallistumista HelTri Cupiin, jonka ensimmäinen osakilpailu on 400 metrin uinti 6.3. Siellä olisi hyvä testata uintikunto. Vähän kyllä hirvittää - mitä jos jään muista monta altaanmittaa? Toisaalta, onko sillä oikeastaan mitään väliä? Jos osallistun, pitäisi varmaan opetella myös hyppäämään altaaseen niin, että uimalasit pysyvät silmillä. Monenlaista uutta haastetta siis pukkaa.

2 kommenttia:

  1. Ohhoh, on kyllä aika mahtavan oloinen talli.

    Joo, osallistu tohon Cupiin, olen jo valmiina kannustamassa. =)

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä ihan mielettömän hieno maneesi se. Lämminkin.

    Joo, kyllä mä meinaan kisata. Kiitos virtuaalikannustuksesta! Se on yhtä mahtavaa kuin tämä virtuaaliystävyys!

    VastaaPoista