tiistai 23. helmikuuta 2010

Hohtavilla hangilla

Tänään oli ihan paras ulkoiluilma; pakkasta oli 12-15 astetta ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Lapset ja isät lähtivät rinteeseen, ja me äidit ladulle. Tämänpäiväisen hiihtoretken pituus oli reilut 20 kilometriä. Pyrin pitämään sykkeen pk-alueella, vaikka se etenkin alussa vähän vaikeaa olikin, kun se koko ajan tuppasi nousemaan. Syytän siitä välineitä, sillä sukset eivät ekan tunnin aikana luistaneet yhtään. Alamäissäkin piti tökkiä vauhtia. Pitovoide taitaa olla vähän paakkuuntunut ja haraa vastaan.

Myös uimaan piti päästä. Olimme liikkeellä tuntia aikaisemmin kuin eilen, ja hetken uimmekin Petrin kanssa hetken kahdestaan isossa altaassa. Kyllä ne vesijuoksijatkin sitten löysivät sinne tiensä, ja pian täyttivät altaan leveällä rintamalla. Puolitoista kilsaa sain uitua melko hitaalla vauhdilla. Käännöksiäkin sain treenattua. Uin pääasiassa vapaata, mutta kokeilin myös rintauintia 50 metriä. Heti nousi syke yli 160:n.

Kokkivuorossa ovat tänään seurueen tyttäret ja ruokalistalla tortillat. Ravintolaan taidamme mennä vasta, kun meidän vanhempien köökkivuoro koittaa huomenna tai ylihuomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti