lauantai 21. helmikuuta 2015

Viisi vuotta kuntopiiriä

Sekin kiva juttu omassa blogissa on, että voi vuosienkin jälkeen palata vanhoihin teksteihin. Viime viikolla lueskelin, mitä olin tehnyt helmikuussa 2010, ja sieltä löytyikin teksti, jossa kerroin käyneeni ensimmäisen kerran Heltrin kuntopiirissä 19.2. Siitä oli siis eilen lähes päivälleen viisi vuotta! Aihetta juhlaan!

Edellisviikon kuntopiiri olikin jäänyt väliin pojan sotilasvalan vuoksi,  mutta eilen onneksi pääsin taas mukaan. Olin käynyt ostamassa Kluuvikadun Fasulta kuntopiirin vetäjille pienet lahjuksetkin tämän pienen merkkipaalun kunniaksi. Ennen kuntopiirin alkua vitsailtiin, että varmaan tarvitaan pian joku kuntopiiristä vieroituskurssi, niin ahkerasti olemme Peten ja usean muun seurakaverin kanssa siellä perjantai-iltojamme viettäneet. Ei sieltä oikein voi poiskaan olla.

Viiden vuoden aikana on kuntopiirin paikka vaihtunut Oulunkylästä Meilahteen. Mukaan on tullut myös musiikki, ja pidot ovat parantuneet merkittävästi. Ennen aikaa katsottiin vetäjän Garministä, nyt iPad piippailee oikeisiin aikoihin. Se ei ole muuttunut, että syksyllä tehdään kesto- ja keväällä intervallikuntopiiriä. Porukka on lisääntynyt (nyt hiihtolomaviikolla meitä oli 19), ja lämmin, jopa hikinen tunnelma säilynyt.

Kuntopiirissä eilen. Vesipullo, Heltri-huppari ja Five Fingersit.
Eilen tehtiin heti alkuun Paul Sjöholmin/Kaisa Lehtosen aika kamala tähtipunnerrushaaste. Tein punnerrukset polvet maassa, ja silti oli aika tukalaa päästä loppuun. Saattaa olla, etten viimeisissä punnerruksissa mennyt ihan niin alas kuin olisin voinut.

Punnerrushommien jälkeen tehtiin neljä kierrosta kymmenen liikkeen kuntopiiriä; 45 sekkaa työtä, 15 lepoa. Loppuun tiristettiin vielä kivat vatsalihaspuserrukset ja kuuden minuutin pitosarja.

Heltrin kuntopiiri on kyllä niin kivaa hommaa, etten ihmettelisi, jos tulisi vielä seuraavatkin viisi vuotta täyteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti