tiistai 15. kesäkuuta 2010

Kuusijärvellä

Tri-seurakaverini laittoi tänään Facebookissa kivan viestin ja kysyi lähtisinkö illalla uimaan Kuusijärvelle. No oikein mielelläni! Pyysin vielä yhden kolmannenkin uinnista kiinnostuneen ystävän mukaan, ja niinpä meitä olikin kiva kolmen naisen porukka rannalla klo 18.30. Kymmenisen triathleettia näytti kisaavan rykäsyn tyyliin, lähtö oli kuulemma ollut kuuden jälkeen. Nopeimmat uimarit rantautuivat, kun odottelin kavereita rannalla.

Uimme Kuusijärven lenkin kolme kertaa ympäri auringonpaisteen ja sateen vuorotellessa. Reilu tunti vierähti aikaa, välillä jäimme juttelemaan ja kellumaan hetkeksi. Vesi tuntui ihan kohtuulämpimältä, ja ihan yhtä tummaa se oli kuin mökilläkin. Oli ihan mahtava ilta; vähän kuin olisi ollut pari tuntia lomalla arjen keskellä, niin erilaiselta tuntui hiekkaranta ja järviuinti ihan tavallisena tiistai-iltana.

Ensi kerralla yritän muistaa ottaa mukaan myös pyyhkeen, tuli vähän kylmä kun en voinut vaihtaa märkiä juoksushortseja ja toppia kuiviin... Se ensi kerta taitaa muuten olla jo huomenna Oittaalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti