maanantai 14. kesäkuuta 2010

Puolikuntoisena

Niin siinä kävi, että viikko sitten tulin ihan kunnolla kipeäksi; tiistaina ja keskiviikkona olin kuumeessa. Olin vielä torstainkin pois töistä. Vaan vieläkään en tunne oloani hyväksi: nenä vuotaa, kurkku on edelleen kipeä ja korvat lähes koko ajan lukossa. En siis ole käynyt missään sporttailemassa yli viikkoon. Saas nähdä, pääsisinkö keskiviikkona avouintimiittiin Oittaalle. Juuri nyt ei tee edes mieli liikkua, kun olo on niin kehno.

Lauantaina on mökkitriathlon, ja viimeistään siihen mennessä olisi kiva parantua. Mökille on minun ja Peten lisäksi tulossa ainakin kolme kisaajaa, ehkä neljäkin. Kiskon triathloniin on vajaat kolme viikkoa, ja se alkaa vähän jo jännittää. Mitä jos olenkin ihan viimeinen maaliintulija - eihän se haittaa jos tavoitteena on vain päästä hyvävoimaisena maaliin? Ja jokuhan kai on aina viimeinen...

6 kommenttia:

 1. Me ehkä kamppaillaan tasaisesti sitten siitä viimeisestä sijasta. Ja mun tavote ei ole olla lopussa edes hyvävoimainen :) Mäkin olen tulossa siis Kiskoon ja musta tuntuu, että en pääse pyörällä yhtään mihinkään, en tajua, miten ne muut pääsee sillä niin lujaa. Eikä se uintikaan nyt kovin hyvin mee ja juoksukin kaiken muun jälkeen on luultavasti vähän vaikeaa.

  VastaaPoista
 2. Hei Kipa, no Kiskossa sitten nähdään! On se vaan aika pitkä se perusmatkakin... Mulla on vähän sellaista ongelmaa, etten saa ihan kaikkea irti (en taida haluta uida/juosta/pyöräillä) ihan NIIN kovaa, vaan niin että tuntuu hyvältä.

  Vähän samat fiilikset on mullakin kaikkien lajien suhteen. Katselin just Rykäsyn tuloksia, eikä siellä kovin montaa puolentoista tunnin ylittäjää ollut. Triathlon-kisoista näyttävät puuttuvan harrastelijat lähes kokonaan. Maratonkisoissa noin vertailun vuoksi on kuitenkin aika paljon vielä niitä 5-6 tunninkin juoksijoita.

  Mulla on kyllä tulossa Kiskoon aika iso kannustajajoukko, joten kai ne ainakin odottaa, että tulen maaliin vaikka kaikki muut olisivatkin jo paikalta poistuneet :)

  VastaaPoista
 3. Juu, itsekin olen vähän kauhistellut noita Kiskon edellisvuosien tuloksia ja vielä enemmän oon kauhistellut sen jälkeen, kun oon lukenut, että pyöräreitti on melko mäkinen ja vielä yli 40km. Mut ehkä mekin löydetään se kuuluisa ylimääräinen vaihde sit kisassa, kummasti se aina jostain tulee, vaikka en mä kyllä sillä pyörällä pääse edes sen ylimääräsen vaihteen kanssa lujaa. Mut kiva, et meitä on sielä ainakin sit kaks tällasta vähän vähemmän pro:ta alottelijaa :)

  VastaaPoista
 4. Aika kiva sitten lukea, että miten meni Kiskossa.

  Omaksi ilokseen liikkuvalla voi olla iso kynnys mennä triathlonkisoihin. Miksiköhän?

  VastaaPoista
 5. Kipa, sitä uutta vaihdetta odotellessa sitten... Mulla vois uusi pyöräkin auttaa asiaa, mutta en vaan ehdi pyöräkaupoille. Kiva, etten ole ainoa aloittelija-kuntoilija :)

  Jaanaba, hyvä kysymys. Toivottavasti kuntoilijoita nyt vähitellen tulisi kisoihin enemmän niin se osallistumisen kynnyskin mataloituisi.

  VastaaPoista
 6. Voi sinua... en tiennytkaan etta ehdit tulla noin kipeaksi! Tastahan on tosin jo melkein viikko ja naytat parantuneen ennallesi. Hyva!

  VastaaPoista