sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Yhtä juhlaa

Eilen alkoi lapsilla ansaittu kesäloma. Juhlistimme molempien loistavia todistuksia käymällä jätskillä Kluuvikadun Fazerilla. Jätskien jälkeen haimme vielä pienen laatikollisen mansikoita torilta ja lähdimme kiireen vilkkaa mökille. Meille tuli ystäväperhe kylään, ja juhlimme lasten synttäreitä. Samaan päivään sattui vielä 17. hääpäivämme, joten juhlaan oli tällä kertaa monta hyvää syytä.

Vieraiden lähdettyä kävin uimassa 45 minuuttia, ja kiersin samat pikkuluoot kuin pari viikkoa sitten. Tällä kertaa noudatin Arja L:n vinkkiä, ja laitoin kaulalle ja niskaan vaseliinia, eikä tullutkaan hiertymiä. Kiitos Arja! Vedin myös märkäpuvun lahkeet ja hihat vähän ylemmäksi, eikä kaulus tällä kertaa hankaloittanut hengitystä. Vesi oli 16-asteista. Alussa vähän särki otsaa ja toista korvaa, kun sinne meni vettä, mutta kyllä se siitä helpotti, kun ui vaan...

Myös tänään aamulla kävin uimassa, lähdin vaan päinvastaiseen suuntaan. Löysin kaapista lapsille joskus kauan sitten ostettua korvatkittiä, jota laitoin korviin jottei niihin menisi vettä. Se toimikin tosi hyvin. Nyt paleli vaan vähän jalkoja, mutta ei onneksi tullut mitään kramppeja. Pientä aallokkoakin oli. Muutaman kerran eksyin liian lähelle rantaa ja näin jotain ihme kasveja pinnan alla. Huomasin, että tykkään sittenkin enemmän siitä, etten uidessa näe pohjaan tai minnekään muuallekaan omia käsiä pitemmälle.

Pete huomasi, että märkäpuvun selkäpuolella on jo pari kynnenjälkeä. Märkäpuvun pinta on rikki, mutta ei siinä mitään kunnon reikiä ole. Mitäköhän niille jäljille pitäisi tehdä, vai kannattaako vain antaa olla?

4 kommenttia:

 1. Nam, tahtoo kans mansikkakaupoille.

  Mulla on tota korvakittiä ja siitä huolimatta joka kerta vesi lopulta löytää tiensä korvakäytävään ja syvälle.
  Näin urheilukaupassa jotain uimareille tarkoitettuja korvatulppia, erikoisen näköisiä.

  VastaaPoista
 2. Jaanaba, espanjalaisia olivat ja kyllä nekin maistuivat suklaakakun kanssa. Kotimaisia odotellessa.

  Pitääkin etsiä jotkut vähän paremmat korvatulpat jostain alan liikkeestä. Oli niin paljon kivampi uida, kun ei vesi koko ajan hölskynyt korvassa.

  VastaaPoista
 3. Mä ymmärsin, kun oman märkäpukuni tässä taannoin hain, että ainakin isompia repeymiä kannattaisi korjata neopreeniliimalla (saa ainakin sukelluskaupoista), niin eivät sitten ainakaan lähde siitä suurenemaan. En usko, että kuitenkaan ihan kynnenjälkiä tarvii alkaa korjailemaan.

  VastaaPoista
 4. Johanna, kiitti vinkistä. Jos tulee isompia vekkejä, täytynee hankkia neopreeniliimaa.

  VastaaPoista