lauantai 19. kesäkuuta 2010

Neljäs mökkitriathlon

Jo neljännen kerran kutsuimme ystäviämme mökkitriathloniin, ja uimme, pyöräilimme ja juoksimme jo aika vakiintuneella porukalla. Vesi on vielä niin kylmää, että uintimatka oli alle 100 metriä. Märkäpuvulla olisi tietysti uinut vaikka kuinka pitkään, mutta olin ainoa jolla oli kunnon puku. Uintiin ja vaihtoon meni siis vain pari minuuttia, ja nyt sain märkäpuvun suht helposti pois päältä. Alle olin pukenut triahtlon-shortsit ja juoksutopin, joten vaihdossa laitoin vain sukat, kengät, pyöräilypaidan ja kypärän.

Olimme jo tyttöjen (!) kesken päättäneet, että tänä vuonna kierrämme radan yhdessä, ja niin teimmekin. Pyöräily meni mukavasti, vaikka osa metsäteistä oli vielä melko pehmeitä viime vuonna lisätyn hiekan vuoksi. Ajoin maastopyörällä ilman klosseja, ja melkein kaikissa alamäessä jarruttelin.  Toisella kierroksella tuuli vähän haittasi menoa, mutta vettä ei sentään tullut.

Toisessa vaihdossa kypärä vaihtui juoksulippikseen eikä muuta tarvittu. Reitti oli melko mäkinen, ja viiteen kilsaan meni reilut 32 minuuttia. Syke oli kyllä välillä melko korkealla. Toisella ystävistäni kramppasi jalka, ja hän käveli osan matkaa. Selässä tuntui vähän kipua, mutta ei mitään ihan kamalaa.

Koko kisaan meni minulla aikaa 1.43.

Meillä oli kyllä tuuria sään kanssa, nyt tulee vettä ihan kunnolla ja tuulee kovaa.

1 kommentti:

  1. No niin, kuvia sitten tahan mokkitriathlonista! Saali etta me nyt missattiin se tana vuonna.

    VastaaPoista