maanantai 12. heinäkuuta 2010

Mökkitreeniä

Lapset ovat ystäviensä mökeillä Joutsassa ja Porkkalassa, me Peten kanssa omallamme siskoni ja lastensa kanssa. Tuntuu vähän oudolta olla täällä ilman omia lapsia, mutta kai tähänkin pitää tulevaisuudessa tottua kun lapsilla on enemmän ja enemmän omia juttuja.

Illansuussa kävin uimassa ja Pete lähti taas mukaan turvamieheksi soutelemaan. Tällä kertaa seurasin venettä, jossa Pete oli laittanut Sports Trackerin mittaamaan matkaa. Uin ilman märkäpukua, ja matkalle tuli mittaa kaksi kilsaa. Ensimmäisen kilsan uin nopeammin (22 min) ja toisen hitaammin (26 min). Uinti menee kuulemma kohtuu suoraan paitsi silloin, kun lähden liikkeelle pysähtymisen jälkeen. Jouduin pysähtymään joitakin kertoja, koska uimalaseihin meni taas vettä. Paluumatkalla pysähtelin Peten mielestä useammin...

Uiminen ilman märkäpukua tuntuu kyllä hieman raskaammalta, ja esimerkiksi laseja putsatessa huomaa selvästi, että paikallaan ja pinnalla pysyminen on vaikeampaa kun ei ole pukua kelluttamassa. Toisaalta oli kiva, ettei tarvinnut taas tehdä sitä märkäpuvun pukemis- ja riisumisruljanssia, joka aina vie oman aikansa ja jolla näillä keleillä saisi jo tosi hyvän hien pintaan.

Keskiviikkona on tarkoitus ajaa Peten kanssa yhdessä pyörillä kotiin noin 70 kilsaa. Kaksi vesipulloa ja geelejä on molemmilla mukana, ja alustavasti olemme suunnitelleet täyttävämme vesipullot uudelleen Hiidenveden kioskilla. Mukavan lämmintä on vielä keskiviikoksikin luvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti