keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Paluu lähtöruutuun

Yleensä pyrin löytämään tänne blogiinkin jotain positiivista, ja kuvistakin yritän valita ne paremmat. Nyt, kun Kiskon kisastakin on jo pari päivää aikaa ja pahin pettymys ohitettu, teen tässä pienen poikkeuksen. Yksi siskon kesken kisan ottama kuva kyllä pysäytti, nimittäin tämä:

Olen lähdössä toiselle juoksukierrokselle ja juoksuasento on ihan karmean huono. Molemmat kädet ovat lähes vartalon edessä, ja selkään tulee turhaa kiertoa. Kuvasta näkyy havainnollisesti myös, kuinka juostessakin voi istua eli vartalo ei ole kunnolla jalkojen päällä ja suorana kuten pitäisi. Tosi väsyneeltä näyttää, ja niin tietysti olikin. En vaan arvannut, että ne muutamat juoksuaskeleet näyttivätkin noin kauheilta...

Koska selkä ei pahemmin kipeytynyt triathlonista, päätin aloittaa nyt taas juoksutreeninkin. Kävin tänään mökillä juoksemassa tutun 6,4 kilsan lenkin Kylänalasen ympäri. Ilma oli tosi painostava ja kuuma, ja kävelinkin pari ylämäkeä kun syke nousi vähän liian korkealle. Vasen takareisi tuntui hieman kireältä, muuten meni ihan kivasti. Lenkin jälkeen uin parisataa metriä järvessä ilman märkäpukua. Se tuntui ihanalta!

Tältä näyttivät juoksumaisemat tänään Kettulassa:

Haluaisin löytää valmentajan, joka auttaisi treeniohjelman rakentamisessa. Yksi tosi lupaava nimi minulla onkin jo tiedossa, mutta hän on toisesta seurasta. Meinaan vielä selvittää, löytyisikö omasta seurasta joku innostunut ja osaava valkku, jonka avulla saisin treeniin suunnitelmallisuutta ja tavoitteellisuutta. Maratonille treenatessa huomasin, että tykkään valmiiksi mietitystä suunnitelmasta ja sen toteuttamisesta. Suurimman osan pitkistä lenkeistä tekisin mielelläni pyörällä, ja aina pyörälenkin jälkeen pitäisi varmaan käydä juoksemassa. Myös treenitunteja pitäisi varmaankin lisätä, ja etenkin pitkiä lenkkejä saada lisää.

3 kommenttia:

 1. Valmentaja olis niin kova sana!

  Hei ihan varmana juoksuasento läsähtää kun itse väsähtää eikä toi edes näytä pahalta. Olet nyt kyllä turhan kriittinen. Ni.

  Onko tohtori sanonut sulle, että voit jo juoksennella enemmänkin? Tai kai se on sun omista tuntemuksista kiinni.

  VastaaPoista
 2. Joo, kyllä meinaan jonkun valmentajan itselleni hankkia.

  Kyllä harmitti se juoksu. Ei ihan heti kisan jälkeen vaan vähän myöhemmin. Mutta nythän on ainaskin pohjalla aika, jota pitäisi olla "helppo" parantaa.

  Tohtori ei ole sanonut mitään, mutta ajattelen, että se olisi ok, kunhan ei satu tai tule kipeämmäksi.

  VastaaPoista
 3. Hei oon näköjään valinnut saman kuvan kuin sisko alla omaan postaukseensa. Ehkä se ei haittaa, kun juostiin sama lenkkikin :)

  VastaaPoista