keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Palauttava pyörälenkki

Kävimme Nellin kanssa Primus-tallilla katsomasssa heppoja ja paikkoja elokuussa alkavaa  juniorien alkeiskurssia varten. Hienolta näytti kaikki! Kurssi on torstaisin klo 16, ja tallilla pitäisi olla puolisen tuntia ennen sitä. Se voi olla ongelma, jos Nellin koulupäivä päättyy vasta klo 15. Lukujärjestys selviää vasta parin viikon kuluttua, joten päätimme olla murehtimatta sellaista asiaa, jolle emme juuri nyt mitään voi.

Nellin on tarkoitus ajaa tallille pyörällä ainakin alkusyksyn ajan. Matkaa kertyy reilut 11 km suuntaansa. Menomatka kesti tänään 50 ja paluu 45 minuuttia. Taitaa olla vähän enemmän alamäkeä kotiinpäin. Tässä lämmössä tuli hiki, vaikkei kovaa ajettukaan. Nellillä oli alla Jopo, ja kyllä hän sillä sisukkaasti ajoi ylämäetkin. Loppuvuoden kylmillä ja liukkailla voi mummin kyyditysapu olla tarpeen.

En ole koskaan itse ratsastanut, pelkään vähän isoja hevosia enkä edes erota pientä hevosta ponista. Hevoset ovat mielestäni kuitenkin tosi kauniita eläimiä, ja olen tosi iloinen tyttäreni puolesta, kun hän voi aloittaa uuden hienon harrastuksen. Löysimme hänelle Pariisista todella edulliset ratsastushousut ja -kengät, nyt puuttuu enää kypärä kun turvaliivikin saadaan serkulta lainaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti