sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Neljä päivää Pärnussa

Kävimme koko perhe äitini synttärimatkalla Pärnussa. Myös siskoni oli mukana tyttärineen. Enpä ollut aikaisemmin tiennyt, kuinka hienot hiekkarannat siellä ovat. Sääkin oli koko matkan ajan helteinen. Lapset vuokrasivat rannalta skimboardit, joilla opettelivat "surffailemaan" rantavedessä.


Perjantaiaamuna kävin tunnin lenkillä, ja eilen lauantaina ajelin vuokrapyörällä parisen tuntia. Se nyt oli sellaista maisemien katselua, ettei sitä kai treeniksi voi laskeakaan... Uimaankin oli tarkoitus mennä, mutta jotenkin aika vaan meni niin nopeasti, etten "ehtinyt", vaikka altaan reunalle kyllä ehdin, kuten alla olevasta kuvastakin näkyy. Ajatuksena oli päästä kokeilemaan uimista meressä, mutta se nyt sitten jäi seuraavaan kertaan.


Ruokapuoli ei Pärnussa ollut niin kovin hääppöinen. Perjantaina ostimme rantakojusta "chicken fillet" -annokset siskoni kanssa, mutta kertakäyttöhaarukkani ei ruokaan pystynyt. Syömäkelvotonta oli se. Iltaisin kävimme syömässä vähän paremmissa paikoissa, onneksi ja hotellin aamiainenkin oli ihan ok.

3 kommenttia:

  1. Ei kovin huokutteleva toi chicken fillet :) Kiva, että oli muuten mukavaa.

    VastaaPoista
  2. Joo, örk kuvaa hyvin tuota annosta. Olis jäänyt varmasti monelta muultakin syömättä. Sisko söi vähän enemmän omastaan ja sai illaksi vatsavaivoja...

    VastaaPoista