keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Luennolla

Ajatukset kääntyivät tänään jo kesän kilpailuihin, kun kävin kuuntelemassa Jupiksen luennon triahtlonkilpailuista. Kiskon perusmatka taitaa olla se ensi kesän A-kisa. Sitä ennen aion käydä HelTri Cupin osakilpailuissa, ainakin tempoajossa 3.5. ja Rykäsyssä. Hyviä ja ajankohtaisia vinkkejä tuli paljon liittyen kilpailuihin ja niihin valmistautumiseen. Kaikkein hyödyllisintä minulle taisi kuitenkin olla keskustelu ravinnosta. Hiilihydraattia pitäisi saada noin 60 g tunnissa pitkissä treeneissä, siihen aion jatkossa kiinnittää enemmän huomiota.

Tilaisuuden päätteeksi oli mahdollista ostaa seurakamppeita, ja laitoinkin tilaukseen hupparin, irtolahkeet ja ohuet kenkäsuojat. Jari lupaili niitä saapuvaksi ennen toukokuun leiriviikonloppua.

Ehdin kesken päivän käydä taas kuuden kilsan lounaslenkillä. Töissä meillä alkaa olla jo useampiakin juoksuporukoita. Kotiin lähtiessä hississäkin joku kysyi, haluaisinko tulla huomenaamulla mukaan lenkille 7.30. Enpä taida mennä, kun täytyy vähän säästellä tuota selkää..

Eilen kävin normisti pilateksessa ja pyörällä töissä. Ajoin normaalisti Munkkiniemeen, sieltä Pikku-Huopalahden ja  Keskuspuiston kautta Olympiatadionin kulmille ja sieltä Töölönlahden rantaan. Vähemmän valoja ja enemmän nähtävää kuin talvireitillä.


UImastadion aukeaa 9.5. klo 6.30. Siihen tähtään, että olisin silloin altaassa ja siitä eteenpäin vähintään kerran viikossa aamu-uinnilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti