lauantai 16. huhtikuuta 2011

Uinti auttaa

Tiistaista lähtien on selkä taas vähän vihoitellut. Eilen illalla en päässyt kuntopiiriinkään, kun kävimme teatterissa katsomassa Täällä Pohjantähden alla 2011 -näytelmän Kansallisteatterissa. Mielenkiintoinen toteutus, mutta tuolit olivat ihan järkyttävän huonot. Selkäkipu alkaa jo vähitellen ottaa ihan oikeasti päähän. Pete näki aamulla kuulemma jo siitä miten istuin aamiaispöydässä, että joku asia on pielessä. Imurointi vain pahensi tilannetta, taidan jatkossa jättää senkin muiden harteille. Ihmeen paljon se kyllä harmittaa, ettei voi kunnolla edes siivota kotona kun selkään sattuu. Ilmeisesti sittenkin tykkään siivoamisesta...

Siivoilun jälkeen kävimme kaupoilla. Jo pitemmän aikaa on hankintalistalla ollut pimennysverhot makuuhuoneeseen. Hyvät löytyivät tutusta sisustuskaupasta, saamme ne noin neljän viikon kuluttua. Pete hankki samalla reissulla uudet renkaat cyclocrossariinsa; alkuperäinen takarengas meni huonoksi ekoissa trainerikokeiluissa ja nyt tilalle tuli vähän paremmin rullaavat kumit. Lopuksi veimme vielä takakontillisen tavaraa Fidalle. Lopuksi laitoimme pyörät ajokuntoon, kun huomenna on tarkoitus lähteä maantielle.

Selälle teki tosi hyvää HelTrin uintitreeni. Uidessa alimpienkin nikamien aineenvaihdunta toimii hyvin, eikä tule ikäviä iskuja. Uintia tuli 1,5 kilsaa, tuttuja drillejä tehtiin.

3 kommenttia:

 1. Voi sun selkää.

  Mää olin kuukausikaupalla imuroimatta kun sanottiin, että jos vaan mahdollista niin älä imuroi, se on pahaksi selälle.

  VastaaPoista
 2. Harmi, että selkä kiukuttelee :/

  Minä en tykkää imuroinnista yhtään, eikäpä mun ole tarvinnutkaan sitä tehdä joulukuun puolenvälin jälkeen :D Kylläpä minä nyt jo voisin, mutta ei saa kertoa Juhalle ;)

  VastaaPoista
 3. Jaanaba ja Ammi, kiitos myötätunnosta ja varsinkin hyvistä neuvoista imuroinnin suhteen. Se on loppu ny!

  VastaaPoista