perjantai 29. huhtikuuta 2011

Kevään vika

Kevään viimeinen kuntopiiri alkoi 5 minuutin 20 sekunnin pidolla. Ihmeellistä, miten tulee hiki vaikka on ihan paikallaan... Pidon jälkeen tehtiin kolme kierrosta sitä samaa rutiinia kuin koko kevät, kaikilla kierroksilla 40 sekuntia hommia ja 20 sekuntia lepoa per liike. Kaikkein tiukin paikka minulle on siinä päkiähyppyjen, punnerrusten ja jännehyppyjen välimaastossa. Puuh. Kehitys kehittyy, aikaisemmin kuntopiirin vetäjä katsoi aikaa Garministaan, parilla viime kerralla käytössä on ollut ilmainen workout timer läppärillä. Toimii hyvin, kannattaa kokeilla!

Peten kanssa olemme sopineet, että teemme kotikuntopiirin ainakin kerran viikossa. Olisi tärkeää pitää lihaskunnosta huolta myös kesällä, että jaksaisi pitää asennon kasassa kesän kisoissa ja toisaalta myös siksi, ettei sitten syyskuun alussa joutuisi taas aloittamaan ihan alusta.

Lounaslenkki siirtyi tälle päivälle, kun eilen emme työkaverin kanssa ehtineet juoksemaan muiden kiireiden takia. Ihanan aurinkoinen keli sattui taas kohdalle, ja juoksijoita oli enemmänkin liikkeellä. Sykemittaria ei ollut mukana, mutta kyllä siinä varmaan vk-alueella mentiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti