torstai 14. huhtikuuta 2011

Synttärihaasteen juoksu

Lounaslenkille lähdimme taas työkaverin kanssa heti yhdentoista maissa. Tällä kertaa lenkki oli myös osa synttärihaastetta. Reitti oli vanha tuttu: kaksi kertaa Töölönlahden ympäri. Nyt aloitimme reippaamman juoksun heti Finlandia-talon kulmalta, pari sataa metriä aikaisemmin kuin viime viikolla. Työkaveri bongasi meriharakan, minä näin vain sorsia, lokkeja ja variksia. Maisemat olivat upeat, ja oli taas tosi kiva juosta keskustassa. Suihkun jälkeen siirryimme ripeästi valmiiseen Amican kattamaan pöytään.

Työmatkalla Tarvaspään jälkeisellä sillalla osui silmiini tämä routa- tai jäävaurio:

Ajattelin laittaa kuvan sen omakaupunki.fi:n fiksaussivuille, ja katsoa mitä tapahtuu. En kuitenkaan ehtinyt edes lähettää kuvaa ennenkuin huomasin kotimatkalla, että silta on jo korjattu. Hienoa! Enää ei tarvitse jarrutella tässä kohtaa alamäessä.

Huomenna on aikainen herätys; menen seitsemäksi Helsingin päärautatieasemalle jakamaan ystäväni Pia Pakarisen vaaliesitteitä. Olemme työkavereita parinkymmenen vuoden takaa, ja jo silloin ihailin hänen energisyyttään ja positiivisuuttaan. Toivottavasti hänen hieno kampanjansa saa arvoisensa lopun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti