tiistai 5. huhtikuuta 2011

Sepelin uhrina


Aamulla töihin ajaessani ehdin jo iloita siitä, kun näin hiekoitushiekkoja siivottavan pois. Ilo oli vähän ennenaikaista, sillä kotiin lähtiessäni huomasin takarenkaan olevan tyhjä. Pumppasin siihen vähän ilmaa, ja heti alkoi kuulua kovaa suhinaa. Sepelin pala oli jäänyt kiinni puhkottuaan renkaan. Irrotin sen avaimen avulla ja pumppasin renkaan toiveikkaana uudelleen täyteen. Se tyhjeni kuitenkin jo ennen kuin ehdin Töölönlahdelle. Eipä siinä auttanut muu kuin taluttaa pyörää ja laittaa tekstari Petelle, joka oli samaan aikaan juoksutestissä Esportissa. Kun hän ehti autoineen hätiin, olin jo ehtinyt kävellä vajaan tunnin Munkkiniemeen. Onneksi oli ihan mahtava aurinkoinen keli!

4 kommenttia:

 1. Minäkin kovasti odotan, että kadut siivottaisiin. En uskalla vielä vaihtaa kesärenkaita, kun nuo nastarenkaat on kait kuitenkin pistosuojatut. Oulussa tuolle on muuten annettu nimeksi Tappajasora :D
  (http://www.kaleva.fi/plus/Tappajasora-puhkoo-pyoranrenkaat/823538)

  VastaaPoista
 2. Mullakin piti olla joku pistosuojaus noissa talvirenkaissa, mutta eipä auttanut. Nyt meinaan kyllä vaihtaa jo alle kesäkumit, kun renkaiden kanssa pitää alkaa puljaamaan muutenkin.

  VastaaPoista
 3. Kiitti, Jaanaba! Kyytiä odotellessa oli vähän aikaa kuvaillakin.

  VastaaPoista