lauantai 9. huhtikuuta 2011

Uusiin lukemiin

Ihan mahtavaa ajella kesärenkailla fillarilla! Torstaina työmatka sujui tosi kivasti, ja teki mieli kerrankin päästellä vähän kovempaa, kun pääsin ajelemaan hiekasta puhdistettuja katuja. Munkkiniemessä piti vähän kierrellä, koska Munkinpuiston hiekkatiet olivat vielä jäisiä. Kotimatkalla ei ollutkaan enää niin hieno keli, kun tuli vettä kuin saavista. Pahemmalta se kuitenkin toimistossa tuntui kuin tien päällä. Torstaina illalla vein tyttären kavereineen Hartwall Arenalle katsomaan Enrique Iglesiasta. Iiiikkk!

Perjantaina kävin taas työkaverin kanssa lounaslenkillä. Nyt juostiin sen verran kovempaa, että tuli vähän hikikin. Matkalla huomasin, että Linnunlaulun ihana pieni kahvio aukeaa huomenna sunnuntaina. Koskahan siellä ehtisi käväistä?

Kuntopiiri aloitettiin taas lankulla, kesto (minulle) ennätykselliset 5 minuuttia. Yllättävän kevyesti se meni, harjoittelu on varmaankin tehnyt tehtävänsä. Kuntopiiriä tehtiin kolme kierrosta, kaikki 40 sekuntia työtä ja 20 lepoa. Rankkaa oli, varsinkin keskivaiheilla kun päkiä- ja jännehyppyjen välissä punnerreltiin.  Teen punnerrukset suorin jaloin, ja kyllä se 40 sekuntia aika pitkältä tuntuu.

Kevät etenee vauhdilla. Tämän päivän aikana on järven jäälle noussut jo vettä parin-kolmen metrin päähän rannasta. Meidän tontin kohdalla oleva tierumpu on onneksi auki, ja vedet valuvat metsästä sinne minne pitääkin. Muutaman sadan metrin päässä tilanne on huonompi, siellä vesi on jo noussut tielle kun tierumpu ei vedä. Jos ei se kohta aukea, tie saattaa mennä poikki.Alaselkä nyt vähän vihoittelee, koska kävin äskenkin juoksemassa, jo toisena päivänä peräkkäin. Se taisi sittenkin olla liikaa, mutta pitihän sitä kokeilla.

2 kommenttia:

  1. Hahha, joo huomasin kans omalla kohdalla, että jos juoksu joskus sujuu niin sitä ehkä vähän liian hätäseen tarvii uudelleen kokeilla.

    VastaaPoista
  2. Niinpä! Ei oikein pääse vielä uimaankaan ja pyöräkin on kotona, siksi piti lähteä juoksemaan. Ja täällä maalla on niin kivan pehmeät hiekkatietkin. Ei se nyt onneksi niin kamalan kipeäksi tullut.

    VastaaPoista